Таке може бути тільки в Ощаді

hrushakov 15 вересня 2025, 12:13
Скрізь рекламують свою кредитку (постійно в інстаграмі та youtube потрапляю на рекламу). В рекламних роликах незрозуміла істота, яку вони називають «Ощадик» каже що замовити можна онлайн. На сайті банку на сторінці продукту «Моя кредитка» теж описаний спосіб оформлення картки тільки через застосунок Мобільний Ощад.

Але в застосунку коли натискаєш на оформлення кредитної картки перекидає на сайт. В контакт центрі кажуть онлайн можна оформити тільки для нових клієнтів які ще не були зареєстровані в застосунку.

Це ж якийсь абсурд. Тобто новим про яких вони нічого не знають можна оформити онлайн, а існуючим, ідентифікованим клієнтам оформити можна тільки через відділення. Дуже дивна логіка.

Зайшов у відділення, подали заявку, видали пластикову картку. Вже 4 день на картці 0, і ніякого повідомлення від банку. Запитав в контакт центрі чи вже прийнято рішення, кажуть ми не знаємо, термінів розгляду в нас немає, про рішення банк сповістить через смс.

Я думаю, що зараз рішення про іпотеку приймається швидше ніж про кредитний ліміт на картку в Ощаді.

hrushakov
hrushakov
16 вересня 2025, 9:19
Виявляється якось не так мене сфотографували у відділенні при оформлені із-за чого заявку повернули на доопрацювання.

З відділення подзвонили попросили ще раз прийти сфотографуватись з паспортом.

Через пів години після того як сфотографували, передзвонили з банку запитали про роботу і доходи, а ще через 10 хвилин на картку встановили не малий кредитний ліміт та ліміт на розстрочку, про що прийшло сповіщення у вайбер.

Тож виявляється Ощад не так довго розглядає заявки, а проблема була з веб камерою у відділенні на яку мене фотографували.

Курс валют в Ощадбанку

EUR 49 49.6