не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Maryna Dashko 22 серпня 2025, 0:06
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 149
14.07.2025 р. я писала про те, як у ТВБВ 10007/0265 ЗОУ АТ «Ощадбанк» м. Запоріжжя замість заяви на розірвання договору мені підсовували на підпис заяву на приєднання до ДКБО, ще й з пунктом: «Клієнт погоджується з тим, що примірник Заяви Банку має пріоритет при різних редакціях примірників у Клієнта і Банку.» (див.: https://minfin.com.ua/ua/company/oschadbank/review/399430/
Ось якою є офіційна реакція державного «Ощадбанку» на скаргу про спробу шахрайства у його відділенні: «АТ „Ощадбанк“ (далі — Банк) було уважно розглянуто Ваше звернення, яке надійшло до Банку 30.07.2024 (це було моє друге звернення), за результатами повідомляємо наступне.
Банк у своїй діяльності керується Конституцією та чинним законодавством України,
в тому числі нормативно-правовими актами Національного банку України та локальними нормативно-правовими актами Банку.
Відповідальними службами Банку було встановлено, що розташування камер систем
відеоспостереження у ТВБВ не дає можливості встановити дії, які відбулися 11.07.2025 на робочому місці провідного економіста відділу роздрібного бізнесу ТВБВ № 10007/0265 філії- Запорізького обласного управління АТ „Ощадбанк“ під час Вашого обслуговування.
Враховуючи вищевикладене та керуючись Порядком організації та проведення
службових розслідувань в АТ „Ощадбанк“ затвердженим рішенням правління
АТ „Ощадбанк“ від 20.02.2024 (протокол № 15, питання 1176), вважаємо за недоцільне
проведення службового розслідування/перевірки за фактом викладеним у Вашому
зверненні.».
Тобто замість розслідування — відмова через «неправильно розташовані камери». Інші докази (наприклад, фотокопія заяви на приєднання до ДКБО), сам факт виклику поліції банк вирішив проігнорувати.
Висновки робіть самі.
Найголовніше. За моєю заявою та після оскарження мною бездіяльності поліції в суді, було відкрито кримінальне провадження від 29.07.2025 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (замах на шахрайство). Мене офіційно визнано потерпілою у цій справі.
Наразі триває досудове розслідування.
Буду й далі інформувати про подальший перебіг подій.

19036256
19036256
23 серпня 2025, 12:11
Maryna Dashko,тут на цьому сайті Вам Ощадбанк не допоможе ,бо вони не відповідають на відгуки коло трьох років,тут залишилися лише клієнти Ощадбанку.

Курс валют в Ощадбанку

EUR 49 49.6

Курс валют в Ощадбанку

EUR 49 49.6
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Реакція державного «Ощадбанку» на скаргу про спробу шахрайства у його відділенні