Щодо припинення надсилання смс з кодом підтвердження для входу в ощад 24 пенсіонерам тимчасово переміщеним особам, які знаходяться за кордном
Ощадбанк приблизно з 22.06.2025 припинив насилати смс з кодом підтвердження для входу в ощад 24 та переказу коштів з картки на картку, пенсіонерам тимчасово переміщенім особам, які знаходятся за кордоном в евакуації. Це потрібно пенсіонерам цієї категорії для користування за кордоном своєю пенсією, тому що такі картки Ощадбанку не працюють за кордоном і треба перевести пенсію через ощад 24 на картку інщого банку, це як правило Приватбанк. Оператор колцентру ощадбанка повідомив про массовість таких звернень, але перенаправила для вирішення питання до операторів зв’язку. Ми звернулися до операторів зв’язку, але вони спростували наявність проблем мобільного зв’язку та підтвердили свою правдивість тим, що з інших банків смс для входу с кодом підтвердження надходять. З цією проблемою як з’ясувалось зіткнулися пенсіонери, які в евакуації у Польщі, Німеччини, Болгарії, Грузії тв інших країнах. Будь-ласка, якщо Ощадбанк припиняє обслуговування пенсіонерів, які знаходяться за кордоном в евакуації і їм нікуди наразі повернутися, повідомте з якої дати приняте таке рішення, опублікуйте публічно на своєму сайті Ощадбанка який алгоритм дій цієї категорії пенсіонерів для отримання, нарахованної пенсійним фондом України пенсії. Дякую.
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 9.7 | 10.4 |