Новий «розвод»

OVV77 22 квітня 2025, 22:06
Недо банк придумав нову тему як збільшити свій кредитний портфель та як нав’язати людям кредити: Ящо Ви переводити кошти з мобільних заощаджень на свій поточний картковий рахунок то тепер особисті перекази вони опрацьовують кілька днів, я отримала переказ і через кілька годин ним скористалася. Вони не встигли опрацювати платіж, і тому типу видали в борг МЕНІ МОЇ ВЛАСНІ ГРОШІ. Після цього, я перевела гроші з мобільних заощаджень і вже більше двох годин ці гроші не активні. підтримка мені сказала, що ці кошти можуть бути доступні протягом двох днів. тому думайте чи потрібні вам ці мобільні заощадження, тому що поки ці гроші будуть 2 дні гуляти вони вам будуть недоступні і відсоток ви по ним не отримаєте.

23 квітня 2025, 14:22
OVV77,це ви так собі думаєте,що розвод новий,а в Ощадбанку це було вже давно,десь три роки,Ви що не знаєте,що поки гроші в операції обробки,то це не Ваші гроші?І це стосується всіх операцій,а не тільки мобільних заощаджень.Перевірка операцій у історії,у мобільному додатку-натискайте-одержати квитанцію,та читайте статус операції,а у WEBбанкінгу,коло суми намальований годинник зі стрілками,поки це все не обробиться (від двох годин,до трьох БАНКІВСЬКИХ діб) гроші заборонено чіпати.
OVV77
OVV77
24 квітня 2025, 20:47
Це ви не знаєте.)) не перейматися. Ваші «потуги» захисту 💩 банку- мене повеселили. Рахуйте, що відробили свої 6 коп. Від наумова 🤣
26 квітня 2025, 21:39
77voly,не смішіть мої тапки,банки не беруть на роботу пенсіонерів ,які вийшли на пенсію 11років назад,і я не захищаю банк,а роз’яснюю прості речі недолугим клієнтам,як Ви,я з 2017року на цьому сайті ,багато чого взнала.
vadymbanker
vadymbanker
11 травня 2025, 7:28
Я переводжу з моб. заощаджень в користуюсь миттєво грошима.
11 травня 2025, 17:39
Vadymbanker, Ви зовсім не читаєте, на які питання відповідаєте? Клієнт зможе користуватися після того, як операція переказу на мобільні заощадження обробиться, а не так, як Ви пишете миттєво, бо клієнт зразу порушила строки обробки операції ПЕРЕД переказом на мобільні заощадження.Три доби.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку