Дуже довго думають

14092020An 11 квітня 2025, 11:49
Прийшла на початку березня, щоб написати заяву про переказ коштів з мого рахунку на інший банк, переказують кошти більше місяця, це просто жах, телефоную шоб дізнатися як швидко мені прийдуть кошти, на що мені дають відповідь «людина ще по сьогодні не підтвердила переказ» ви шо там знущаєтесь чи що? Більше місяця розглядати заяву на переказ коштів. Жах, а не банк.

11 квітня 2025, 21:22
14092020An,якийсь дивний та не зрозумілий у Вас коментар.Ви самі чуєте,що слухаєте від робітників Ощадбанку?Я так розумію,що ви свої кошти з рахунку Ощадбанку хочете перевести на Ваш же рахунок тільки в іншому банку?А до чого тут «людина не підтвердила переказ"яка людина?Ви самі собі не підтвердили переказ,чи що?
Illja
Illja
12 квітня 2025, 8:52
Скоріше за все була відмова в обслуговуванні. тому самі працівники банку повинні підтвердить переказ
12 квітня 2025, 20:16
Сказали очікувати, але я телефонувала на гарячу лінію ощадбанку мені сказали що моєї заявки навіть не подавали на те щоб її переглядали, дуже дивний процес роботи в них, очікувати на підтвердження більше місяця
12 квітня 2025, 20:15
Скоріш за все ви не знаєте процес про який я наголосила, якщо я пішла у відділення банку значить я не можу переказати кошти самостійно, тому що мені в якийсь момент відмовили в користуванні ощадбанку, а людина про яку я говорила це є один з працівників, як я можу сама собі підтвердити переказ якщо я не можу зайти в застосунок, вам немає що робити як писати негативні коментарі? Бо судячи з того що ви пишете не лише мені, складається враження що ви немає чим себе зайняти.
13 квітня 2025, 16:36
На цій сторінці Ощадбанку робітники Вам не дадуть відповіді,якби бути уважним то можна побачити по відгукам,що оператори НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ,та не читають тут з початку вторгнення в Україну з2022року.
OVV77
OVV77
22 квітня 2025, 21:48
«З початку війни" — це на постійній основі. Абсолютно жахливий банк.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку