Шахрайство
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.1 | 11.9 |
Я мала в банку лише зарплатну картку, ніяких кредитів.
По карті проходила лише з/п або інші власні кошти.
Коли я вперше побачила повідомлення про заборгованість, мені ледве не трапився інфаркт.
Підтримка пояснила, що це тому, що особисті перекази вони опрацьовують кілька днів, А я отримала переказ і через кілька годин ним скористалася. Вони не встигли опрацювати платіж, і тому типу видали в борг МЕНІ МОЇ ВЛАСНІ ГРОШІ.
По друге, щоб отримати якусь відповідь від підтримки, треба назвати цифри і дані власної картки.
І ці вади, які їх дуже відрізняють від інших банків України подають як власну ексклюзивність.
Я користувалася послугами лише кілька місяців, і вже більше півроку не отримую надходження на їх картку.
Останні гроші були списані в жовтні.
І ось я почала отримувати повідомлення і дзвінки від колекторів про заборгованість перед Ощадбанком за кредитом.
Якого я в Ощадбанку не маю! Не маю навіть їх кредитної картки.
Потім отримую смс від банку про списання коштів.
Ніяких надходжень не було, повідомлень про надходження — також.
Адекватних пояснень не дають.
Колектори посилаються на договір, укладений з банком в березні 2025(не зі мною!)
Банк морозиться і хоче номер картки, яку я вже позбулася, бо не користуюся з вересня 2024,
Пояснити, звідки взялося списання, якщо не було надходжень, вони не можуть.
Що за кредит також.
Банк жодного разу не звертався до мене з приводу якихось міфічних заборгованостей.
Це виглядає просто як шахрайство, де банк зливає дані клієнтів шахраям і колекторам, які шукають лохів.