Ощад банк розводить людей
Карточка ощаду це зарплана карта тому я не можу кинути цей (банк), А все було так: відкрив я і кредитну карту, Два роки я працюю в Черкасиобленерго все з банком було більшмен до 5 квітня 25року'а саме 4 квітня банк блокуе мою зарплатну карту збіг в цей день приходить зарплата (інших доходів в мене не мае)я поїхав в одне відділення в друге в трете о всюди одне і теж вони не знають причину по якій заблокували’але поміж всіх версій вибирають одну що це через посрочку кредитної карти (карта ощада) і просять мене погасити заборгованість'причому моя зарплатна заблокована’як мені сказали ідіть позичте десь, і пообіцяли до кінця робочого розібратися и подзвонити,(не подзвонив і не розібрався) 2 дні вихідних я без копійки машину кинув соляра кінчилась мало того вони на цю кредитку щей процент кинули тому що не погасив, Як завтра добиратися на роботу не знаю 25 км машина сподіваюсь там ще стоїть, а ще в мене трое дітей яким важко пояснити що хліба не мае за що купити бо якийсь під** на тобі зарлбляе вибачте емоції, когось ще так кидали якщо да то напишіть що ви робили або номер юриста який зможе щось підказати, а ще краще подати до суду, Дякую
Чтобы зарплатную ограничить по кредитке нужно не платить 45 дней это первое.
Второе согласно ДКБО у банка есть 3 робочих дня (сб и вс обычно не учитываються)для погашения с зарплатной карты на кредитную мин платежа если на зарплатной имееться такая сума.
Третье. Если по истечению трех дней карта не розблокируеться. Значит это не кредитка. Возможно постановление про арест прилетел
«Два роки я працюю в Черкасиобленерго»
«а ще в мене трое дітей яким важко пояснити що хліба не мае за що купити бо якийсь під** на тобі зарлбляе вибачте емоції»
Ну так все ж елементарно, це як коли люди котрі сидять без світла по 10 годин дзвонять в обленерго/дтек і тд, а їм кажуть, що все в них світло є і все працює згідно графіків, тому ви не переживайте, все у вас з картою в порядку, все згідно транзакцій…
«машина сподіваюсь там ще стоїть»
Та вже 100% на запчастини розібрали…
«машина сподіваюсь там ще стоїть»
Та вже 100% на запчастини розібрали…
Ab1981981Ab, Ніякого розводу від Ощадбанку НЕМАЄ, бо борги треба оплачувати завчасно, Вам треба була ця кредитка? Мені і моєму чоловіку, наприклад, не знадобилася, тому ми їх зразу позакривали, живемо на свою пенсію, у банку нічого не позичаємо,і картки нам не блокують.Позичте гроші, оплатіть заборгованість і буде Вам щастя, з/п картку розблокують через 45 діб.
Курс валют в Ощадбанку
PLN | 10.6 | 11.2 |