Повний безлад
Мала необережність стати клієнтом цього банку! Обслуговування клієнтів і клієнтоорієнтовність на нульовому рівні! Після того як мені оформили рахунок виявилось, що зарплатних карток в наявності немає, натомість є кредитні. Зарплатну карту мені сказали треба чекати два тижні, а кредитну (яка мені взагалі не потрібна) мені видали одразу. Повідомлення про відкритий кредитний ліміт мені прийшло на телефон, а про те, що моя карта доставлені у відділення -ні. Після двох тижнів очікування я прийшла у відділення, щоб запитати чи є моя карта, натомість мені відповіли, що інкасація приїздить лише раз на тиждень (про це можна було сказати одразу при оформленні) і карта, можливо буде після обіду. Я прийшла о 16:50 і мені повідомили, що карта вже є але отримати її я не можу, бо каса працює до 16:45! При цьому на дверях відділення цієї інформації немає! Отже, висновок зарплата на рахунку є, а зняти я її не можу (за словами консультанта з рахунку гроші не знімають, тільки при наявності картки). Такого обслуговування я ще не бачила і не рекомендую нікому!
Ilinaliona, Ви пишете«виявилось, що зарплатних карток в наявності немає,»зазвичай, після відкриття рухунків пластикові картки з Вашим іменем ВИГОТОВЛЯЮТЬСЯ два тижні, так що слова виявилося тут не доречні.Від кредитки Ви маєте право відмовитися, написавши заяву від руки у вільному стилі.До чього була інкасація для видачі пластику, не зрозуміло?..
Ilinaliona,Зазвичай після доставки картки у відділення клієнтам надсилають СМС з повідомленням адреси ,куди доставлена готова картка,пишу це,бо я тільки, но одержувала нову картку,і мені надсилали СМС про готовність картки.Відділення бувають різні,тому писати що всюди Ощадбанк не клієнтоорієнтовний може бути помилковим враженям.Я так розумію,що Ви з Ощадом раніше не стикалися,тоді раджу подивитися тарифи,щоб потім не дивуватися,а чому так і навіщо?До речі Вам можуть «підсунути «ще одну додаткову,але НЕОБОВ’ЯЗКОВУ послугу,платну страховку,тому перевіряйте за що захочуть з Вас взяти додаткові гроші.Страховка і кредитка це додаткові продукти,від яких Ви маєте право відмовлятися.Мені у моєму відділенні нічого не пропонували,видали пластик,там у відділенні я його активувала і все.
Курс валют в Ощадбанку
PLN | 9.7 | 10.4 |