«Ощадбанк» самий ненадійний банк,по кібербезпеці!
25.03.2025 року.Вирішив, я на своє нещастя скростатися чат-ботом «Ощадбанку» у телеграм, щеб зменьшити нав’язаний банком кредитний ліміт.До, прикладу у «Приват банку«це можливо зробити, з додатку Приват24, без проблем.А, той виявися, підробним, точнією копією орігинально! Що, свідчить, про те, що їх робила одна людина! Після, відкриття цього чат боту, мені з цього чат-боту затефонував чоловік який представився працівником «Ощадбанку», та сказав, що мені треба для авторізації особи прейти по ссилці.Я, балван, його послухав, та і перейшов, а то виявилась ссилка на програму віддаленго доступу TeamViewer QuikSupport.І, цей чоловік, сказав що, буцім то, за допомогою ціеї программи банк индефікує кліентів у телеграмм.Та, почали приходти СМС, с кодами.СМС, були з офіційним логотипом «Ощадбаку».Через, ці коди він отримав доспуп до додатку «Ощад24», якоби з метою індефікації особи.Через, декілька хвелин я зрозумів, що це щахрай, але було за пізно! Було, дві транзакції, на сумму 29,000 та 15700 грн.Та, що саме дивне без відсотків за перказ! Декілька фактів, кажуть що «ноги» ростуть від, або діючих, або бувших працівників «Ощадбанку».Які, знайомі з кібер структурою банку! Це, одним побічним доказом, що тут не без знайомих з кібер структурою банку необійшлось, що після ціеї події повідомленя, справжне прийшло в цей чат-бот! Можливо, хто токож, постраждав прохання написати мені на пошту :koton72@ukr.net
Курс валют в Ощадбанку
| EUR | 49 | 49.6 |