заблокували кошти в листопаді, досі не віддають, був у відділені сказали що ще мінімум півтора місяці чекати, в сумі вже майже 5 місяців не віддають кошти
Десь в середині листопада заблокували мої кошти, намагався відправити собі на другу карту по ібану, платіж був в обробці близько 5 днів, іншу частину зняв готівкою, а ці 10000 що відправив повернулись на карту але карта на той момент вже була заблокована, гроші не віддають кормлять завтраками, і у відділені взагалі не розуміють що треба робити, гроші на карті карта в блоці, я 5 місяців ходжу до них у відділення щоб почути що мені перетелефонують і скажіть коли наступний раз прийти завтраки послухати, останній раз ходив сказали ще мінімум 1.5 місяці чекати бо служба безпеки сказала так, співробітники не знають абсолютно нічого, зі службою підтримки звʼязку немає, гроші я свої забрати не можу! зробіть з цим щось ось мій номер — 380991987075, дайте відповідь або я буду звертатись до НБУ! це брєд якийсь. закрийте карту і поверніть кошти
- Space35aba
- 28 березня 2025, 17:38
Скільки мені чекати поки зі мною хоча б звʼяжуться? це брєд, я подавав і реквізити вже куди вивести кошти, досі 0 звʼязку
Space35aba, розблокувати картку можливо? Дзвінком на гарячу лінію чи у відділенні? Принесіть документи для роблокування, тоді у Вас буде доступ до грошей, які лежать на ній.Нажаль тут офіційно робітники Ощадбанку не відповідають з 2022 року, Ви зря написали свій номер телефону, а цього в ніякому разі не можна робити, бо Вам тепер можуть подзвонити шахраї, для якоби допомоги Вам.А ще з цього сайту Мінфін шахраї теж можуть писати.Якщо Вам хтось напише під різними ніками,і представиться робітником банку-НІЧОГО не відповідайте, бо Ощадбанк може писати тільки з ніку OschadbankUA і поряд зелений знак Ощадбанку, на інші повідомлення не реагуйте.
- Валерка Котовский
- 29 березня 2025, 10:37
На гор линии ощад банка никто ничего делать не будет они говорят идите в банк:) А в банке кормят лапшой как обычно) я сам через этот бред прошёл :)
- Валерка Котовский
- 29 березня 2025, 10:35
Как составить иск на банк через эл суд я расписал у себя в блоге:
Если вы из дон области, у меня есть номера финмона ощад банка дон области + директора всех этих забегаловок ощад банка дон области, были моменты когда только так смогли решить данный вопрос с возвратом 40к грн тоже ахинею говорили мошенник отмывальщик и прочую хрень, а доказать не могут:)
Так же советую попробовать написать ОЩАД банку в фейс буке там менеджер Иван ему пишите и скажите ситуацию он позвонит узнает и возможно ситуацию решат.
Так же если вы торговали криптой и напринимали грязи с взломаных банков то вот статья как безопасно продать криптовалюту чтобы не отмыть деньги мошенникам:
Курс валют в Ощадбанку
PLN | 10.3 | 10.9 |