Блокування пенсійної картки.

Cing 5 лютого 2025, 14:32
Сьогодні 05.02.2025 року. Згідно рішення приватного виконавця у мене пенсіонера МО, на даний момент діючого військовослужбовця ЗСУ та учасника бойових дій заблокована пенсійна картка на яку отримую пенсію як пенсіонер МО. Картка заблокована з 24.01.2025 року. 04. 02.2025 року згідно рішення приватного виконавця, закрита дія виконавчого провадження про заблокування мої рахунків та карток в усіх банках України, було надіслано про це і 04.02.2025 року повідомлення в усі банки про закриття виконавчого провадження стосовно мене і розблокування всіх моїх карток в усіх банках України де в мене відкриті рахунки, в зв’язку з тим, що більше питань по боргу у виконавця до мене немає 04.02.2025 року в ПриватБанку де я отримую грошове забезпечення, як військовослужбовець ЗСУ та у Сенс Банку де в мене відкритий рахунок в той же день було розблоковано всі мої картки. Виняток склав лише Ощадбанк. Там моя пенсійна- вона ж соціальна картка розблокована не була.
По даному питанню 05.02.2025 року звертаюся на гарячу лінію Ощадбанк. Спілкуюся з пані Ольгою її номер 2779. Ні однієї нормальної відповіді на мої питання не надала. Цікавився тим, чи надішла постанова про закриття виконавчого провадження в Ощадбанк та коли чекати розблокування моєї пенсійної картки.
Пані Марина нічого не знає, на моє запитання кому можливо подзвонити по даному питанню не знає теж. Єдине, що повідомила- що колись картку розблокують.
Разюча різниця між спілкуванням з оператором Ощадбанку і такими Державними банками як Приват Банк і Сенс.
Там оператори зразу відповіли на всі мої питання. Може тому, що в двох останніх банках цінять своїх клієнтів, тому і картки були розблоковані ще 04.01 2025 року.
А від спілкування з працівником Ощадбанку склалося враження що їй все рівно. Але працюють вони для людей чи ні? Не зрозуміло, за що отримують свою заробітню плату.

Qwerty1999
Qwerty1999
5 лютого 2025, 16:21
Как вариант, оформи в Привате заявление на перевод
своей пенсии в Приватбанк и уже в марте или апреле
пенсия будет поступать в Приват…
А по Ощаду надо писать жалобу в Киев в головной офис
на имя председателя правления Ощадбанка…
Горячая линия такие вопросы не способна решать…
19036256
19036256
5 лютого 2025, 21:55
Cing,Вам нічого не казали про велікі в Ощадбанку,черги по розгляду розблокувань?Зазвичай всім таке відповідають.
OkeyDoki
OkeyDoki
6 лютого 2025, 13:05
Задержка на неделю. Если 04 по асвп пошла то числа 12 все разблокируют.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку