СОВКОВА Ощадкаса з ЄВРОРМОНТОМ
Жахливий банк, один з найгірших в Україні. Відкрив карткові рахунки (віртуальні) в їх онлайн банкінгу (з реєстрацією через Дію). Все наче зручно більш-менш онлайн на перший погляд, доки справа не доходить до касових операцій. Онлайн купив на власний рахунок валюти на 50 000 грн Це моя приватна власність відповідно до закону, банк лиш обслуговує рахунок. Але зняти мої валютні кошти виявилось неможливим в касі відділень Ощадбанку. Звертався до 5 різних віддлень Ощадбанку: валютна готівка в касі є, але видавати касири відмовляються доки не оформиш кредит в Ощаді, бо віртуальної картки недостатньо їм (закон України про банківську діяльність, про рівнозначність віртуальних фінансових інструментів та фізичних їм взагалі не указ). Персонал діє зневажливо до клієнтів і до законів, і вимагає лиш їм відомих додаткових інструкцій, або візьми кредит і все вирішимо… Звернувся в онлайн підтримку Ощаду: 10+ питань до мене і жодного бажання допомогти, але добився від них конкретизації — готівкову валюту мені повинні видати в касі відділення банку. Та відповідь офіційної служби Ощаду, працівникам відділень не указ, і служба підтримки теж «не може вплинути на дії працівників банку». Тобто замкнене коло, а результат один — позбавлення мене вільного доступу до моїх приватних активів. Отримати валюту так і не зміг: продав онлайн, і вже гривню перевів на картку в іншому банку (з комісіями, втратами, але хоч так). Окремо варто зазначити, що ризик втрати власних активів це не єдина відчутна проблема, а ще рівень сервісу у відділеннях. В одному з відділень єдина каса не працювала, бо касир загородившись довго спілкувалась по телефону з загальною темою «Як включити комп’ютер», в іншому відділенні каса не працювала бо касир на перекурі а потім дружні розмови з іншими працівниками (не обідній час) — вільний робочий графік. А коли касири працюють, то свої дії аргументують не законами чи постановами НБУ, а криком, привставанням з-за столу з поглядом народного комісара і т.д. Вони звикли працювати лиш з клієнтами що від них критично залежать і які не заперечать протизаконним діям: пенсіонери і «обслуга» бюджету. Будь-яка дія у відділенні — це необхідно вручну написати заяву. Замовлеення готівки в касу — черга, і тоді вручну заяву; замовити картку — чеерга, і повністю вручну писати заяву… Не дайте ввести себе в оману — це СОВКОВА Ощадкаса з ЄВРОРМОНТОМ.
- Недорого Отзывы
- 22 січня 2025, 14:30
А что такое евроремонт? Обычный ремонт с помощью современных материалов, со времён 50−90-х особо ничего нового не появилось
Курс валют в Ощадбанку
PLN | 9.7 | 10.4 |