Мінфін - Курси валют України

30 грудня 2024 року убезпечили мене від інтернет-картки і Ощад24.

theded92 3 січня 2025, 11:34
В Новий рік я залишився без доступу до Інтернет-картки, а з ним і до доступу до Ощад24. Точніше 30 грудня прийшло повідомлення: «Ми помітили незвичну активність за вашою карткою і щоб убезпечити вас, тимчасово обмежили онлайн-платежі. Зверніться до відділення». Я в цей день відразу і звернувся. Оновили дані, взяли опитувальник, сказали все добре, йдіть додому, у Вас запрацює Ощад24, а як ні, зателефонуйте на гарячу лінію. Прийшов, почекав декілька годин — доступу нема. Телефоную, оператор з контакт-центру говорить, що Вам треба звернутись для цього у відділення. Наступного дня, 31 грудня йду до відділення. Там вже приймають заяву на розблокування доступу до Ощад24. Сказали очікувати 31 грудня або 2 січня (1 січня в банку був вихідний), що мені відразу зателефонують, як розблокують доступ до Ощад24. Але ніхто так і не зателефонував ні 31 грудня, ні 2 січня. І станом на 3 січня 10:48 доступу нема. Зайти не вдається і оператори/робот рекомендують звернутись до відділення, щоб розблокувати доступ до Ощад24. Дуже чудово, в Новий Рік, я у вік сучасних технологій не можу зайти у банкінг. Дуже «приємно». Убезпечили…за майже 7 років співпраці перший такий випадок, все завжди було добре…дуже неприємний осад…мабуть з таким відношенням треба думати про зміну банку.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / 30 грудня 2024 року убезпечили мене від інтернет-картки і Ощад24.