Мінфін - Курси валют України

Касир і директор відділення — профнепридатні

Thomas4588 10 листопада 2024, 10:45
Відділення за адресою: Черкаси, бул. Шевченка, 325
Вітаю. Був у відділенні Ощадбанку за адресою: м, бульвар Шевченка, 325, Черкаси, Черкаська область, 18005. Касир (жінка у віці) хамовита, неприємна у спілкуванні. Перебиває клієнта, хамовита, виражає зневагу при спілкуванні, про ввічливість або посмішку клієнту банку навіть немає мови. Директор відділення (лисий такий) то взагалі якийсь жах. Він там давно, наскільки мені відомо. Лізе у бесіду клієнта безпардонно, кидає фрази типу хамовитих жартів або натяків та багато іншого. Після відвідування цього відділення (воно ближче всього до моєї адреси проживання) відчуваєш себе пригнічено. Ці люди профнепридатні, вони не повинні працювати в банку та обслуговувати людей. Це не тільки моя думка стосовно них, почитайте що пишуть у інших відгуках стосовно цих неадекватів.

10 листопада 2024, 13:48
Thomas4588,а з яким питанням Ви зверталися?Від цього і залежить якість обслуговування,якщо якась нісенітниця,з якими їм просто набридло стикатися кожен день,то тут не до реверансів.
Thomas4588
Thomas4588
12 листопада 2024, 11:12
Отримання 500$ по вестерн юніон
12 листопада 2024, 13:36
Thomas4588,Перевод вестерн юніон можно получить в любом банке,только узнать и заказать заранее валюту необходимого номинала.Я например получала в банке «Південий»,не являясь его клиентом.
Я_ __
Я_ __
11 листопада 2024, 12:33
То треба було харкнути їй в табло і в пику дати…ногою!

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Касир і директор відділення — профнепридатні