банк співпрацює з шахраями
Так звертаймя в поліцію, і не телефоном, а прийди і напиши заяву.
Жоден банк не буде слухати анонимів що дзвонять і розповідають байки.
Жоден банк не буде слухати анонимів що дзвонять і розповідають байки.
Три літри
«Жоден банк не буде слухати анонимів що дзвонять і розповідають байки.»
А чого ти завчасно не ознайомившись із ситуацією робиш якісь висновки поспішні?) Ось в цьому вся твоя суть, ти за щось зачіпився і гіперболізуєш це, утворюючи щоразу срач на форумі))
Людина ніде не вказала, що не представлялася повідомляючи банку про шахраїв.
«Жоден банк не буде слухати анонимів що дзвонять і розповідають байки.»
Людина ніде не вказала, що не представлялася повідомляючи банку про шахраїв.
а у нас закони в залежності від ситуації надають право людині з вулиці заблокувати рахунок клієнта банку?
ну це власне як раз ти цим займаєшься: в доволі простій ситуації коли людина зі збільшеним его та зменшеними знаннями і майже відсутнім досвідом дорослого життя законів вимагає від банка якихось дій — ти раптом записуєшься в її адвокати при тому що знаєш про ситуацію не більше за мене
прочитай коментар написаний раніше за твій
ось так зазвичай виглядає ситуація коли людина робить «дитячі» помилки, а потім хоче швидких і простих рішень зроблених чужими руками
прочитай коментар написаний раніше за твій
A13xsandr, а банкам ВСІМ, зовсім не цікаво, бо клієнти самі у багатьох випадках винні, самі пересилають гроші за не одержаний товар НАПЕРЕД, не перевіривши посилку, або передають свої данні сумнівним сайтам, які просять подавати їм заявки, для одержання державної допомоги, а допомогу від держави офіційно можливо одержати ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ДІЮ, банки попереджають клієнтів про шахрайські схеми, а вони не слухають, а потім-«калавур, мене обікрали, банк розбирайся».
Курс валют в Ощадбанку
Оператори взагалі не чують клієнта.