Неможливо зняти кошти
Я клієнт Ощадбанку. На протязі довгого часу в мене завжди виникають проблеми з банком щодо зняття коштів. Згідно постанови НБУ 18, я маю право отримати на день 100 000 грн, але навіть і цього я зробити просто не взмозі. Банк поставив ліміт на 3 години зняття 25 000 грн. 13.10.2024 я намагалася зняти через банкомат кошти, на що була відмова «технічна». Звʼязавшись з чат-ботом, карту перевірили, робоча, банкомат просто не видав. А чому не видав, знову не зрозуміло. Сьогодні, 14.10.2024 року, я ЗНОВУ йду до банкомату (але вже іншого, бо переймаюся, що вчорашній кошти мені знову не видасть) і він видає мені лише 10 000 грн. Йду до відділення банку, прошу касира видати кошти, на що чую відповідь «в нас немає коштів, є лише 10 000 грн. Три купюри дамо по 1000 грн, а решту по 20 грн). Це просто знущання над людьми. В мене загинув чоловік, виплати надходять, на жаль, на ваш банк. А я просто їх фізично зняти не можу. Замовлення коштів у відділені теж не приймається (хоча в інших банках це є).Яким законом регулюється банк, що зробили такі ліміти, і чому не приймаються замовлення на видачу. Як мені, працюючій людині зняти 120 000 грн?! В касі коштів немає, бігати по всьому місту, шукати банкомати?! Просто жах! Мені дуже прикро, що кошти по загибелі надходять до цього банку, а не до іншого (де спокійно я знімаю 100 000 грн через касу/через банкомат). Просто ця проблема вже зʼїла всі мої нерви. Це не піклування про клієнта, це просто нехтування інтересів клієнта
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 10.85 | 11.75 |