Мінфін - Курси валют України

Ощад пробиває дно!

Polina1807 13 вересня 2024, 13:51
Відділення за адресою: Харків, вул. Пушкінська, 30-А-3
Коли кажуть, що Приват -це дно, Ви не були в Ощаді. Саме сьогодні я зробила ці висновки.
Прийшла до відділення у місті Харків, по вулиці Григорія Сковороди, мені було потрібно відкрити фізичну карту та рахунок ФОП (всі знають -що на реєстрацію ФОП банки встають у чергу, але не тут).
Зайшла- порожній зал, десь у невеличкому приміщенні 2 жіночки -плідно працюють, балакаючи про своїх дітей, та як розпочався їх навчальний рік, не без емоцій звісно. 2 каси -2 касира, одна обслуговувала клієнта, інша вільна, мені потрібен був оператор, але з трьох робочих місць -на місті не було нікого. Просиділа хвилин 10, нікого, підійшла до дівчат- які «плідно продовжували спілкуватись (пліткувати)» із незадоволеним виглядом мені відповіли -зараз до Вас вийдуть, ок …ще 5 хвилин, нікого…
Підходжу до вільного касира, питаюсь, відповідає -зараз підійдуть, сідаю чекаю… приходить ще одна жіночка, також до оператора, сідає чекати зі мною, ще 10 хвилин проходить -нікого, вже вона підходить, до заклопотаних розмовами дівчат, їй так само відповідають — до вас зараз підійдуть, ну за декілька хвилин, мої нерви не витримали!!! Майже півгодини просидіти — а з трьох робочих місць оператора -жодної немає.жодноі!!! На всі запитання до інших членів цієї КОНТОРИ, відповідь одна- зараз підійдуть, але нікого… просто жах!!!
Повне свавілля і пофігітисне відношення, як до людей так і до своєї роботи.
Все це я сфотографувала та зробила відео, щоб потім не казали -що це наклеп, проте напевно в залі також є камери, але працівникам начхати

14 вересня 2024, 19:53
Polina1807,вільні,чи не вільні касири не займаються відкриттям рахунків,а тим паче для ФОП,для цього є уповноважена особа,Ви попали тоді,коли цієї особи мабудь не було на роботі,тому Вам відмовляли інші працівники,у кожного працівника своя робота,за яку він відповідає.
Я_ __
Я_ __
3 жовтня 2024, 15:32
«Коли кажуть, що Приват -це дно, Ви не були в Ощаді.»

Ощад каже:-Приват це дно? Тоді ми йдемо до вас))))
3 жовтня 2024, 15:51
Я 10 років користуюся Ощадом,в Приваті теж кручусь.Мене все влаштовує,раніше не хотіла завантажувати новий мобільний додаток,а дарма,працює в пару кліків.Операції відбуваються без СМС,за допомою чотирьох чифр,які служать для входу до додатку.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку