Розблокування рахунку після 24 днів очікування і стресу!
Шановні учасники цієї спільноти і всі ті, хто ділився своїми думками! Хочу розповісти про свій досвід очікування і розблокування рахунку Ощадбанком. Постанова про зняття арешту була ще від 29.04 і сьогодні нарешті зранку арешт був повністю знятий (23.05). Не знаю чи це співпадіння чи ні, але розблокування відбулося через 2 дні після звернення на Урядову гарячу лінію 15−45. Постійні дзвінки на гарячу лінію банку і численні візити до відділень міста результату не дали, одні відмовки і все. Для тих, хто буде дзвонити на номер 15−45, бажано знати номер постанови про зняття арешту, або хоча б номер виконавчого провадження за яким арешт було встановлено для того, щоб надати таку інформацію для оператора, який буде оформляти звернення. Далі ваше звернення у той самий день буде перенаправлено на Міністерство фінансів, а звідти безпосередньо на Ощадбанк. Як мені пояснили на гарячій лінії Міністерства фінансів у них зараз шалена кількість таких звернень, люди роблять це масово, але термін розблокування після надходження звернення до банку різниться — це може бути і через 2 дні, у той самий день, а максимальний термін очікування 30 днів. Проте спробувати всі варіанти не завадить. Тому бажаю усім швидкого розблокування і більше ніколи не потрапляти у подібні історії. А Ощаду бажаю нарешті прислухатися до звернень своїх клієнтів, реагувати миттєво і вийти нарешті з кам’яного віку.
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 9.7 | 10.4 |