Скарга на Ощадбанк
«Ви розумієте, що люди не можуть користуватися своїми грошима?
За які кошти?»
Как-то сразу возникает 2 вопроса.
Первый вопрос — зачем люди спекулируют тем, что якобы им не за что жить? Ну прям с голоду умирают.
Возьмите воспользуйтесь ЛЮБОЙ своей кредитной картой любого другого своего банка (помимо Ощада) Если у вас еще нет такой карты — то открыть ее в любом банке — дело 15−30 минут. Завели кредитную карту и рассчитываетесь ей спокойно… И это вам не будет стоить НИ КОПЕЙКИ переплаты, потому, что льготный период обычно 55−62 дня. За два месяца вам уже откроют вашу карту зарплатную и вы погасите кредитку.
Так, что прекращайте спекулировать тем, что якобы не за что жить.
Можете не благодарить меня — мне приятно, что я помог вам советом и спас от голодной смерти
И второй вопрос — А ЗАЧЕМ вы жалуетесь сюда если Ощад уже больше двух лет не отвечает на жалобы на этом сайте? Какой смысл? Вам все равно банк не ответит
За які кошти?»
Как-то сразу возникает 2 вопроса.
Так, что прекращайте спекулировать тем, что якобы не за что жить.
А якщо ви такій спеціаліст в цьому питанню,то ви повинні знати якщо є погана кредитна історія,а вона є,бо арешти є,то кредити не видають.І не дякуйте за інформацією.А ми дуже за вас раді,що ви маєте таку картку і не вмираєте з голоду
- 21 травня 2024, 23:49
Навчіться розмовляти і писати державною мовою, по-перше, а не мовою окупантів.
А по-друге, людина хоче розблокувати конкретну карту і користуватися своїми власними коштами, а не брати якісь там кредитки. Тим паче, що постанову про зняття арешту вона має.
А по-третє, якого милого ви тут свої непотрібні коментарі під чужими дописами пишете, якщо банк не відповідає? Чи дома світло відключили і немає чим займатися?
Научитесь читать Конституцию страны, например статью 10 и статью 24 в которых указано, что в Украине ВСЕ языки защищены и любой язык можно применять . В статье 10 русский язык даже отдельно выделен. А в статье 24 указано, что запрещены ЛЮБЫЕ запреты и притеснения по языковому признаку. Так, что со своими советами проходите мимо.
- 22 травня 2024, 15:00
Lolik1837, а у вас вже зовсім немає совісті писати мовою окупанта, який знищує країну і щодня вбиває мирних людей? Чи закордону вже все по-барабану?
Не зліть хоча б людей своїми виходками.
І якшо ви такі конституційні, то в Конституції написано, шо кожна людина має право на достойне життя і право розпоряджатися власним майном і т.д., а ваш гавнобанк видно не знає цю норму, бо безпідставно блокує Чужі кошти!!! Ідіть і їх просвіщайте, а не пишіть людям свою гидоту.
Не зліть хоча б людей своїми виходками.
Это язык народа Украины . На нем половина населения страны говорит и почти 100% понимают. С какой стати людям отказываться от своего родного языка если какой то деб…л ляпнул, что это «вражеский язык»? Враги- это конкретные люди , но никак не язык
- 22 травня 2024, 15:14
Ви взагалі нормальні? Мова народу — українська. Нормальні люди не хочуть мати нічого спільного з *** державою і активно переходять на укранську, якщо мозку звичайно вистачає. З вами взагалі немає про шо говорити, як казали інші користувачі. Видно ви і є представник «русського міра». Просто не розумію, чого тут писати людям свою дурню і критикувати замість того, щоб давати розумні поради.
Нет желания с вами спорить по языковому вопросу. Просто прочитайте статьи конституции Украины 10 и 24.По одной государство гарантирует использование любых языков , в том числе и русского, что даже описано отдельно в статье 10, а по 24 статье запрещено всякое преследование и ущемление по языковому принципу .
- 22 травня 2024, 16:02
Lolik1837, Я нічого читати не буду, бо не маю в тому потреби.
А ви раз такі обізнані і знаєте закони, то порадьте як бути людям у яких арештовано рахунки впродовж тривалого часу, є постанова про зняття, але банк не розблоковує їх? Наскільки правий банк і шо робити людям?
Вы только , половину украинцев оскорбили тем, что они не украинский народ и что нормальные люди не должны говорить на русском .То есть для вас Харьков не украинцы и не Украина раз они говорят на русском , для вас Донбасс, Запорожье , Днепр, Крым , Николаев , Одесса, Херсон и не Украина и не украинский народ раз говорят на русском,
«Нормальні люди не хочуть мати нічого спільного з *** державою і активно переходять на укранську, якщо мозку звичайно вистачає.»
А вы не ох… если для вас вас даже ребята из ЗСУ, которые говорят на русском (а там таких не меньше половины), оказывается тоже не украинский народ и «ненормальные люди» и у них мозгов по вашей логике не хватает .?
Вы не много на себя берете делить на «нормальных» и ненормальных" по языковому принципу? Не много на себя берете по этому принципу относить или НЕ относить к украинскому народу ?
И вы думаете , я такому человеку как вы что-то подсказывать буду. Вы Фарион или ее последователь . Таким помогать просто нельзя. Вы оскорбили и унизили наших защитников, которые говорят на русском и оскорбили ту часть украинского народа , которая говорит на русском
- 22 травня 2024, 17:36
Lolik1837, це ви вже просто морозитеся дати відповідь на моє питання чи просто не знаєте, шо грамотно відповісти? Тепер зрозуміло, шо ви повний 0 в законах і т.д. Перестаньте тут писати всіляку дурню і російську пропаганду розводити.
- Андрей Клименко
- 22 травня 2024, 12:07
Не звертайте на нього уваги, я почитав тут багато відгуків, то цей клоун майже під кожним відгуком строчить свої , як йому здається, поради, які, на справді , вказують на його неповноцінність та схильність до маніакальності з якою він захищає Ощадбанк.
- 22 травня 2024, 14:05
Я буду писати сюди, якщо будуть результати з банком, може хоч разом щось зробимо
- 22 травня 2024, 14:14
Вікторія Карнаєва, у вас від якого числа постанова про зняття? Скільки чекаєте вже?
- 22 травня 2024, 16:56
Постанова про зняття з 07.05.24.
- 22 травня 2024, 17:38
Вікторія Карнаєва, якісь скарги подавали кудись? У відділенні були, звернення на Ощад подавали?
- 22 травня 2024, 19:25
Так подала скаргу до НБУ, на гарячу лінію Ощадбанку, мабуть, 5 скарг, листом сама відправила Постанову на банк, візьму довіреність від батька і піду у відділення, якщо і це не допоможе , вже залучила адвоката .
- 22 травня 2024, 19:45
Вікторія Карнаєва, ви молодець, шо не опускаєте руки і боретеся з ними! Ще можна подзвонити на 15−45 урядова лінія, такод залишити скаргу, хай проводять розслідування
- 22 травня 2024, 14:13
Андрей Клименко, теж звернула увагу, шо цей бот всюди пхне свого носа. Люди тут шукають вихід, діляться своїми проблемами, а воно пише всяку дурню.
Курс валют в Ощадбанку
30.04 виконавча служба відправила повідомлення до Ощадбанку про закриття провадження.
На сьогоднішній день картка не розблокована.
Я не маю можливості вже більше трьох неділь користуватися коштами.
У мене запитання до керівників денної установи!
Ви розумієте, що люди не можуть користуватися своїми грошима?
За які кошти?
Чому ваші працівники у відділеннях розводять руками і не можуть вирішити цю проблему на місцях?
Дайте вашим клієнтам чітку відповідь, коли розблокуються рахунки?