Скарга на Ошадбанк
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.05 | 11.9 |
На соціальну картку накладено арешт, є постанова від 29.04 про повне зняття, але кончені працівники банку, які все це роблять вручну (про діджиталізацію певно їм ніхто не розказував), ніхрена не роблять. На гарячій лінії пропонують оформити якісь заявки, які до одного місця, бо розгляд їх аж 30! календарних днів, кажуть, шо заявка пришвидшить процес розблокування, але це відверта брехня, бо вже 2 тижні від подачі заявки, а ніхто нічого не розблокував. На гарячу лінію Нацбанку теж можна не дзвонити, у цій ситуації вони не допоможуть (навіщо тоді взагалі їхня гаряча лінія здалася, якщо вони не можуть знайти на них управи?!). Загалом Ощадбанк це конкретне лайно, яке під час війни залишає людей без грошей, абсолютно незаконно, прикриваючись якимись відмазками рівня дитячого садочка. Чим ви відрізняєтеся від рашистів? З таким банком і ворогів не треба, самі принижують і знущаються над людьми. Дуже не хочеться мати справу з цим банком, обходити десятою дорогою і плювати де тільки бачиш відділення. Ганьба, Ощадбанк!!!