Банк із минулого. Знущання над людьми
31.12.2023 закінчення строку продовження банківських карток, які закінчили дію під час війни. Продовжувати не збирається. Тобто тисячі людей залишиться без можливості користуватися своїми грошима, — онлайн чи по телефону неможливо перезамовити картки. Тобто тисячам людей, які зараз не можуть прибути до Банку буде відмовлено в користуванні їхніми збереженнями, соцвиплатами та іншим.
А зачем вы сюда об этом пишите?
Ощад не отвечает на сообщения на этом сайте
Ощад не отвечает на сообщения на этом сайте
Думаю що хто хотів той за майже два роки вже знайшов час на те що добратися до відділення банка та отримати нову картку. А хто не знайшов час той скоріш за все і не користується рахунком, соцвиплатами та збереженнями. Як ніяк але користування карткою в Україні можливо лише десь поблизу цивілізації, та ще й більш-меньш середньої — не у всякому селі де є відділення Ощада знайдеться магазин з терміналом чи банкомат будь якого банку.
Курс валют в Ощадбанку