Я просто в жахітті від цього банку
Потрібно було терміново сплатити мені по рахунку.Славо богу я не клієнт банку!!!14.11 прийшла я у відділення банку, дала свої 21000 і що, на рахунок людини вони не потрапили.Бо некомпетентність касира, яка не вміє сплачувати рахунки!!!І що, ось тиждень я шукаю свої кошти.То мене відправили шукати гроші свої в тому банку куди надсилали, то вони розглядають повернення до 30 днів.Ви що там з глузду з'їхали взагалі??? Віддайте мені мої кошти і робіть що хочете.Хай касир повертає зі своєї зарплатні.Мені однаково!!! Чоловік в зсу, заробляє їх нелегкою справою, а ви с… повернути не можете??? Не дай боже у вас кредит взяти, бо як прострочиш виплату, ви задовбаєте!!! А як брати чужі гроші, то це нормально!!!І ще за мої нерви я вам сплатила 210 грн???
- Валерка Котовский
- 25 листопада 2023, 13:19
Пишите ощаду в фейс бук, там киевский менеджер отвечает и больше сможет вам помочь, тут глухо, найти стр можно на сайте ощада внизу.
К сожелению политика всех банков это не сотрудничать открыто с банками конкурентами)
Хотя как только махинации кикие то так сразу дела передают между банками скрыто) это странно)
Курс валют в Ощадбанку