Жахливі правила
Це нонсенс — під час війни люди, які не мають доступу до їх фінансового номеру та проживають закордоном не можуть отримати доступ до їх рахунку. В мене є паспорт, але цього не достатньо. Нужно приїхати за три тисячі кілометрів до відділення банку, щоб відновити номер телефону. Тим часом вони списують 100 гривень щомісяця за те, що ти не користуєшся рахунком. Це шахрайство! На прохання надати контакти керівництва відповідають, що не можуть, т.я. я не можу авторизуватися — тому що в мене немає доступу до телефону. Я впевнена, у такому становищі тисячі громадян України. Прошу вжити заходів та вплинути на керівництво банку для найшвидшого внесення змін до порядку відновлення доступу до власного рахунку. Дякую
В мене є паспорт, але цього не достатньо.
Паспорта достатньо якщо є можливість відвідати відділення банку. Тож відвідайте.
Прошу вжити заходів та вплинути на керівництво банку
А до кого адресована ця просьба? Бо я не можу вплинути на керівництво банку навіть якби раптом поїхав дахом і став би підтримувати ідею права шахраїв змінити номер телефона клієнта. Бо ви зараз вимагаєте саме цього: щоб невстановлена особа могла змінити номер телефону.
Прошу вжити заходів та вплинути на керівництво банку
А любі українці котрі за кордоном не планують повернутися, чи хоча би на трохи В Україну повернутися щоб жити? Цікаво що ви всі вважаєте що вам все повинні робити дистанційно аби ви жили за кордоном зручно.
Так не сиди за кордоном, а їдь в Україну, а то потікали як криси, а не хочеш, користуйся тими банками де сидиш, і не ний тут як шавка
- Mari Zackh
- 6 січня 2024, 1:41
Закрити рахунок також неможливо! «Їдьте у відділення, ще й саме в ту область, де відкривали»
Курс валют в Ощадбанку