Вкрадені кошти з кредитної карти ОщадБанку
TetianK,Ваша одна і головна помилка-РАХУНКИ,ЯКИМИ НЕ ХОЧЕТЕ КОРИСТУВАТИСЯ,мають бути ЗАКРИТИМИ у відділенні особисто вами,або довіреною особою з нотаріальною довіреностю,а не дзвінком на гарячу лінію,не можна заспокоюватися простим блокуванням,тільки закриттям рахунку,не карток,а рахунків.
- Валерка Котовский
- 2 вересня 2023, 19:40
Банк врядли будет заниматся таким) а вот глупые люди любят тыкать всякие ссылки про какую нить допомогу, вводят свои данные на похожие сайты на ощад и досвидание деньги… А ощад это самый отмороженный банк в Украине, менты не подкронтрольны, вам нужно идти сразу в суд, менты ничего делать не будут, они подадут запрос в банк, а им ответят это банк тайна подавайте в суд. По этому я уже давно не принимаю деньги с ощад банка на свои карты моно приват пумб и тд, чтобы не закинули грязь как с вашего счёта взломанного.
Курс валют в Ощадбанку
Після розмови з кол-центром банку, буквально через 10 хв. з моєї кредитної карти були списані ВСІ кошти. Свої карти знову блокую через гарячу лінію банка, в кабінет 24/7 зайти не можу (як повідомив пізніше їх кол-центр, доступ до кабінету взломали, був несанкціонований вхід). Подаю заяву в поліцію, і в банк про викрадення коштів. Відкривається кримінальна справа.
Але банк за цей час постійно з мене вимагає сплатити по кредиту, блокує вже заблоковані карти. І навіть з заробітної карти списує всі мої ВЛАСНІ кошти (з припискою ВИ НЕ ЗАПЛАТИЛИ ПО КРЕДИТУ!) А куди потрібно було платити, коли карти вже прострочені і заблоковані і до онлайн банкінгу доступу нема?
Повідомляю на гарячу лінію, оскаржую списані власні кошти. Про викрадені кошти ніхто нічого не знає в банку — наче і заяви не було, службового розслідування не проводили, допомогти відмовляються. Прошу «заморозити» рух коштів на рахунку, бо йде досудове розслідування, а виявляється у них такої послуги нема. А повернути вкрадені мої власні кошти, виявляється вони не мають права. Звідси виникає питання: що це за банк, що не може забезпечити кіберзахист коштів клієнтів?
Крім того, банк ОБКРАДАЄ вас ДВІЧІ: перший раз надає таку привабливу можливість шахраям, а другий раз вже сам БАНК викрадає ваші власні кошти!!!
ОСТЕРІГАЙТЕСЬ ОЩАДБАНКУ. НАЙГИДКІШИЙ БАНК країни