Уникайте будь-якої співпраці з Ощадбанком, якщо не хочете мати головного болю в подальшому
- Yuriy50770
- 26 лютого 2023, 9:54
Картку ощадбанку, якою Ви вирішили не користуватись, потрібно закривати у відділенні в якому її отримували, навіть якщо закінчився її термін дії. Бо вона прив’язана до Вашого рахунку який Ви відкрили при отриманні картки, а рахунок автоматично не закривається. Інакше будуть списуватись кошти за обслуговування не картки, а рахунку в банку, або накопичуватись борги. Це прописано в умовах відкриття рахунку при отриманні картки. Читати потрібно уважно! А не звинувачувати банк.
- StarFighter27
- 26 лютого 2023, 13:59
Это не раз обсуждалось здесь. Давайте снова обсудим. У работников банка действительно есть план по навязыванию кредитных карт. И тут извините, это прихоть вышестоящих шишек. Но Вы имеете право их не активировать и не пользоваться, а через месяц обратиться в отделение и вернуть им карту.
По поводу платы за обслуживания. Каждый месяц с счета недействующей карты списывается 10 грн. Вам надо было закрыть счет, не карту.
Курс валют в Ощадбанку
Сьогодні уже змовчувати зовсім немає бажання, оскільки банк ощасливив мене на мінус 200 грн за обслуговування картки за 2023 рік термін дії якої закінчився 02.2022 року. При цьому картка мною не перевипускалася та нею я не користувався.
Більше з даним банком мати хоч щось спільне відпало будь-яке бажання.