Скарга
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.05 | 11.9 |
Я Волкова Олена Миколаївна, 1957 р.н., внутрішньо переміщена особа з 2014 року з Луганської області. У 2015 році усіх ВПО забов*язали обслуговуватись тільки в Ощадбанку. До 2023 року все було гаразд. Але в січні, точніше 24 січня 2023 року в мене вкрали пенсію з картки вашого банку та перерахували її на карту теж ощадбанку. Повірити у дії одного хакера не можу. Як би він справдібув таким вправним, то зміг би вкрасти значно більш сумму ніж моя пенсія.Скажіть мені, будь ласка, як було можливо менш ніж за хвилину здійснити 4 операції: зайти на мою сторінку, двічі намагатись відключити смс-повідомлення, перевести 2092 грн. на іншу карту? Я живу сама, картки ніколи не губила, більш того, іх навіть ніхто не бачив. Код доступу до моєї сторінки на мій фінансовий телефон не надходив, дзвінків на підтвердження входу не надходило. Та ще й без мого відома було змінено фінансовий номер телефону. Вам не вважається це дивним?
Тож люди, біжіть від цього банку, бо в ньому працюють люди які допомогають шахраяам забирати останні копійки у пенсіонерів!