Мінфін - Курси валют України

Встановити

Скарга

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Елена Волкова 8 лютого 2023, 19:34
До уваги українців!
Я Волкова Олена Миколаївна, 1957 р.н., внутрішньо переміщена особа з 2014 року з Луганської області. У 2015 році усіх ВПО забов*язали обслуговуватись тільки в Ощадбанку. До 2023 року все було гаразд. Але в січні, точніше 24 січня 2023 року в мене вкрали пенсію з картки вашого банку та перерахували її на карту теж ощадбанку. Повірити у дії одного хакера не можу. Як би він справдібув таким вправним, то зміг би вкрасти значно більш сумму ніж моя пенсія.Скажіть мені, будь ласка, як було можливо менш ніж за хвилину здійснити 4 операції: зайти на мою сторінку, двічі намагатись відключити смс-повідомлення, перевести 2092 грн. на іншу карту? Я живу сама, картки ніколи не губила, більш того, іх навіть ніхто не бачив. Код доступу до моєї сторінки на мій фінансовий телефон не надходив, дзвінків на підтвердження входу не надходило. Та ще й без мого відома було змінено фінансовий номер телефону. Вам не вважається це дивним?
Тож люди, біжіть від цього банку, бо в ньому працюють люди які допомогають шахраяам забирати останні копійки у пенсіонерів!

Коментарі - 4

+
0
19036256
19036256
9 лютого 2023, 2:27
#
Елена Волкова, я не робітник банку, а такий же пенсіонер, як і Ви, а робітники банку тут чомусь перестали відповідати, скажіть будь ласка, Ви з 2015 року до 2023 користувалися карткою? Справа в тому, якщо карткою не користуватися знімається оплата за неактивний рахунок і він складає 100грн. в місяць. Може у Вас зняли цю коміссію, за неактивний рахунок?
+
0
Елена Волкова
Елена Волкова
9 лютого 2023, 8:05
#
Доброго дня! Справа в тому, що на цю картку я отримувала пенсію. Це мій єдиний дохід. Тому карткою корстиувалась. Так як здоров*я останнім часом стало підводити, то останні пів-року переводила кошти (не всі, а частинами)на картку іншого банку і нею платила за продукти в магазині. Пенсійну картку з собою не брала, щоб не загубити. Бо часто високий тиск і в голові паморочиться. Я самітня, нікого зрідним нема, тому розраховувати можно тільки на себе. Так що,сказати що я нею некористувалась ніяк не можна бо це єдиний мій дохід.

+
0
Валерка Котовский
Валерка Котовский
13 березня 2023, 10:31
#
Никогда не тыкайте всякие ссылки допомога от ощад\приват\пумб и других банков, скорее всего вы слили через ссылку данные свои мошенникам, всегда проверяйте название сайта на котором вводите логины и пароли, ссылка должна соответствовать оригиналу банка, моя маман тоже чуть не попалась на такое.
+
0
19036256
19036256
13 березня 2023, 16:51
#
Елена Волкова, пробачте, але отримання і переказ пенсії це не є користуванням, до користування відноситься якраз те, що Ви робите з карткою іншого банку, це оплата (в Ощадбанку)без коміссії продуктів в магазині, в аптеках, оплата коммунальних в додатку Ощад24, теж без коміссії.Інший банк у Вас же не бере коміссію за неактивність, тому що Ви карткою іншого банку користуютесь в крамницях, а в Ощад банку з Вашої сторони нема користування рахунком, одержання пенсії та переказ її це не є користуванням.А по Вашому коментарю, Ви не просили когось допомогти з переказами грошей на іншу картку? На окупованих територіях таких «помічників „з'явилося багато, змінити номер телефону банк не може, це міг зробити тільки такий помічник, спочатку перші перекази йдуть куди потрібно, а далі гроші зникають і клієнти їх вже не можуть знайти.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися