Ощадбанк наживається на вкладниках пенсіонерах
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 10.85 | 11.75 |
Скажіть, шановні, вам не соромно знущатися над пенсіонером 1951 року народження?
Я віддала вам свої 12000 грн з надією зберегти кошти і отримувати дохід з якого купуватиму ліки. Скажіть мені, отримуючи 27,79 грн доходу, що за такі гроші, що можна придбати?
В чергове прошу вас змініть відсоткову ставку до 14%, або поверніть мені кошти.
В разі нульової реакції на моє звернення, телефонуватиму зі скаргою в Нацбанк.
Світлана Б.
«Якщо в останній день строку розміщення Депозиту, з врахуванням кожного автоматичного продовження строку розміщення Депозиту, Банк має технічну можливість надавати цю послугу і в Банку діють умови залучення обраного Вкладником Депозиту. Вкладник самостійно відслідковує на Сайті Банку інформацію щодо наявності/відсутності в Банку умов залучення обраного ним Депозиту».
Інформацію по відсотковим ставкам можна переглянути на сайті за посиланням https://www.oschadbank.ua/deposit/my-deposit. Внизу сторінки знаходиться інформація з документами. В даному випадку Ви можете відключити автопролонгацію депозиту в додатку Ощад 24/7 або написавши заяву у відділенні банку, та на наступний робочий день після закінчення терміну депозиту, він автоматично зарахується на картковий рахунок.