Мінфін - Курси валют України

Встановити

ПОВЕРНІТЬ МОЇ ГРОШІ

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Layzerg 3 листопада 2022, 15:47
Доброго дня! Сьогодні 03.11.2022 р у банкоматі ощадбанку знімав готівку у розмірі 8000 з картки монобанку. По факту гроші були списані з картки, але не видані. Звернулись до монобанку, який відправив заявку в ощадбанк, який відповів, що потрібно чекати до 14. 11. 2022. Але ці гроші мені потрібні терміново, сьогодні. Тому я звернувся до контакт центру ощад, де зіткнувся з повною некомпетентністю працівника Юрія, який на протязі всієї розмови так і не зміг пояснити, як вирішити цю проблему швидко, пояснюючи, що банк не контролює роботу банкоматів, також не надав контакти більш компетентного в цьому питанні працівника.
Поясніть, будь ласка, яким чином повернути мої власні кошти, які мені потрібні дуже терміново!!!
Ощадбанк
Відповідь банку
3 листопада 2022, 16:16
Добрий день. Дозвольте перепросити Вас за завдані незручності. Якщо банкомат Ощадбанку не видав кошти з карти іншого банку, то запит на повернення коштів ініціює Ваш банк. Якщо Ви дійсно не отримали кошти, вони будуть повернуті Вам на рахунок. Строки повернення коштів потрібно уточнювати у Вашому банку.
Стосовно консультації оператора контакт-центру, ми обов'язково перевіримо інформацію. Також коли ви телефонуєте до контакт-центру, Вас з'єднує з вільним оператором для консультації, тому на жаль інших контактів працівників не змогли надати.

Коментарі - 6

+
0
Layzerg
Layzerg
3 листопада 2022, 16:16
#
Запит на повернення коштів наш банк ініціював відразу! І терміни повернення не залежать від нашого банку, тому що саме ваш банк відразу відповів, що чекати до 14.11.2022
+
+26
OkeyDoki
OkeyDoki
3 листопада 2022, 22:55
#
Согласно твоего же ДКБО до 45 дней… Чудо читать ДКБО будем…

И в банкоматах ощада максимум 3 раза по 1000 можно снять… Больше не даст так то
+
0
Layzerg
Layzerg
4 листопада 2022, 11:48
#
Сам монобанк отвечает, что сроки зависят от ощада, бывали у них случаи, что через пол дня вернули, бывали долго. А деньги банкомат начал выдавать, отсчитывать, были купюры даже видно, но будто застряли и вернулись обратно. Но ВАМ, видимо, виднее издалека
+
+11
19036256
19036256
4 листопада 2022, 12:00
#
Layzerg, не издалека виднее, а согласно закона.Выдача налички в банкомате одного банка с карты другого банка ограничена не только в Ощаде, а и в остальных банках, это может быть, три раза по 1000грн.Это Вы как раз показали свою не компетентность, потому что на горячую линию Ощада Вам не нужно было звонить и склонять работника Юрия, он всё правильно Вам ответил.ЗА ВОЗВРАТОМ НЕ ВЫДАНЫХ ДЕНЕГ ОБРАЩАТЬСЯ ТОЛЬКО В СВОЙ БАНК, а не в банк банкомат которого был использован для снятия.Обычно банкоматы Ощадбанка, лично я, держатель карт Ощада обхожу стороной (они часто глючат), и снимаю наличку в банкоматах Приват (снимаю 10 раз по 1000)и банка Пивденный (они выдают только три раза по 1000).Деньги Вам вернут, но к сожалению это будет не скоро, нужно ждать.
+
0
Layzerg
Layzerg
4 листопада 2022, 12:35
#
А Вы родственница или знакомая Юрия, да? Который, видимо, пожаловался на склонения и поделился своим ответом мне, так?) Иначе откуда Вы взяли эту информацию? :) В отзыве подробный диалог не приведен :)
Ничего лично, но уж очень улыбнул Ваш ответ :)
+
+11
OkeyDoki
OkeyDoki
4 листопада 2022, 12:05
#
Открой свой ДКБО…

И перечитай его Еще раз. от 45 до 120 дней… так как операция межбанковская.

То что банк отвечает это стандарт…

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися