Обман клієнтів та порушення законів

24.02 всі банки України війшли в положення громадян та ввели кредитні канікули.

Як виявилось, усі крім Державного Ощадбанку.

Канікули у ньому начебто тривали 3 місяця, але по їх закінченню, треба було погасити всі пропущені платежі одназу. Дуже цікаво, як клієнт який не мав змоги платити місячний платіж потім мав знайти суму одразу на 4 місяця? В разі неспплати всіх пропущених платежів виставили договір на просрочення та вимагають повного погашення всієї суми боргу. Не враховуючи, що з червня всі платежі вносилися по графіку.

Просто жахлива поведінка банку, який ще й є державним. Я вперше і в останнє скористалася послугами цього банку.
Ощадбанк
Добрий день. Дійсно Ощадбанк впроваджував кредитні канікули, які тривали до 31.05.22 та рекомендував при можливості частково сплачувати платежі щоб зменшити фінансове навантаження. Зараз також ми не нараховуємо пеню або ж штрафні санкції через прострочену заборгованість. Ми завжди ідемо на зустріч своїм клієнтам та намагаємося якнайшвидше вирішувати складні ситуації, тому в нас також є можливість зробити реструктуризацію кредиту.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Обман клієнтів та порушення законів