Відсутність відповіді по заявці на отримання кредиту за Програмою 5−7-9

07.07.2022 року я звернулась в Ощадбанк (м.Львів, вул. Валова) для оформлення заявки для отримання кредиту за Програмою 5−7-9 для поповнення обігових коштів для діючого бізнесу. На момент 9.08.2022 були зібрані всі необхідні документи, які вимагав банк. Більше місяця часу я очікувала висновку юристів (Львівської філії Ощадбанку). Не дочекавшись висновку, документи були відправлені у юридичний відділ Ощадбанку у Києві. Після цього банк поставив вимогу у ще одному документі, а саме — висновку органу опіки про дозвіл здійснення правочину з квартирою під заставу, в якій не прописаний ніхто з членів сім'ї і яка є у власності одного з подругів до моменту реєстрації шлюбу. Дивуючись з правомірності такої вимоги, все ж я отримала довідку з органу опіки і передала (7.10.2022 р.) її в банк. До сьогодні я не маю відповіді.
Що дивує у цій всій бюрократії — особливо зараз, неймовірно важливо підтримувати бізнес, який не лише залишився в Україні, але і розвивається. Відсутність чесної відповіді, чому не видається кредит, як мінімум підриває повну довіру до банку як до інституції, яка кредитує за державною програмою.
Ощадбанк
Добрий день. Для можливості перевірки інформації напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення ваші ПІБ та номер телефону.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку

EUR 50.15 51

Курс валют в Ощадбанку

EUR 50.15 51
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Відсутність відповіді по заявці на отримання кредиту за Програмою 5−7-9