Курс валют в Ощадбанку
Ужасно работает служба поддержки
Ошибочно зачислили деньги
Можно ли вам доверять?
Ощадбанк продолжает издеваться над инвалидами.
ощад 24/7
Очень жаль, что у Вас сложился подобный негативный опыт.
Просим уточнить, операции проводились сразу регистрации в Ощад24/7? Если да- необходимо обратиться в контакт-центр, и сообщить, что вы только что зарегистрировались и необходимо провести операцию. Сотрудником контакт-центра будет проверены и изменены лимиты, для проведения операций.
БЕЗЛАД!!!
Знущання!
А, ВИ, панове, на яку температуру виставили кондиціонер в своєму офісі? Не знущайтеся над працівниками, виділіть їм кондиціонер та прохолоду у приміщенні!
Прошу дати зворотній зв'язок на електронну пошту vmaster211191@gmail.com
Дно
Оформил, дали реквизиты карты. Зарегистрировался в ощад24.
Пополнил карту на 700 гривен. На счёту оказалось 688.
Попытался провести платёж в интернете — отказ на всех сайтах.
Решил перевести деньги на карту другого банка через ощад24 — ошибка. Пополнить мобильный через ощад24 — ошибка.
Теперь пришла смс что лимит исчерпан и операции ограниченны.
Для чего нужна эта карта? Как вывести с неё свои деньги?
Сотрудники банка вообще не знают об этом продукте.
В данной ситуации необходимо обратиться в контакт-центр по номеру 0800 210 800 для проверки причины отказа, в проведении операций/деактивации лимита.
Банк с 1 касиром
Международный перевод
Уточните, пожалуйста, Вы сейчас находитесь еще в отделении? Напишите в личные сообщения Ваши ФИО, номер телефона, валюту и название системы денежных переводов. Информацию проверим.
Банк №1 с конца списка
Уточните, пожалуйста, почему именно возникла задержка?
банк номер 1!
Спасибо за положительный отзыв, и поддержку)
накипело
Ощад 24/7
Ощадбанк
Все сотрудники получили зп ещё вчера в других банках!
В чём причина задержки?
И вообще по какому праву?
Позорники!!!
Ощадбанк - традиції зневаги до людей
У мене питання: технічні проблеми установи Ощадбанку — це проблеми клієнта?
Клієнт отримав:
1. Негативний стрес
2. Запізнення на роботу через блокування карти, і пошук номера відділення,
3. Зіпсутий настрій.
4. Втрата особистого часу на пошук спершу картки після інкасації, потім
5. ОКРЕМИЙ бонус від Ощадбанку!!! ЗА розблокування картки, яка заблокована З ТЕХНІЧНИХ ПРИЧИН БАНКУ платити має клієнт! І справа не в 30 гривнях, а в традиціях ОЩАДБАНКу! ДЕ ЛОГІКА? Це ж не клієнт втратив картку через власну недбалість, тоді питань немає, хоча в Приватбанку без проблем і безкоштовно поновлюють картку і в такому випадку. Та це Ощадбанк мав би мені 30 грн. заплатити за незручності!!! Дякую за обслуговування!
Виникає питання? А може Ощадбанк зацікавлений в такому? Скільки карток треба проковтнути ВАШИМ ТЕРМІНАЛАМ, щоб потім Ви наїлись по 30 гривень з кожного щасливого клієнта!
Окрема розмова про нав'язування кредитної лінії, від якої лише зі величезними трунощами вдалось відмовитись.
І чудове питання з гарячої лінії — У ЯКОМУ ВІДДІЛЕННІ ЦЕ СТАЛОСЬ? а ДЕ ЦЕ Я МАЮ ЗНАТИ!!!!!?? крім реклами де НОМЕР ВІДДІЛЕННЯ НА ДВЕРЯХ? НА ТЕРМІНАЛІ???
ВСІМ НЕ РЕКОМЕНДУЮ послуги Ощадбанку — банку з радянськими традиціями обслуговування.
НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ СОТРУДНИКОВ
Выражаю благодарность сотрудникам филии Ощадбанка, адрес: Киев, ул. проф. Подвысоцкого, 6а
Відмова провести обмін банкнот одних номіналів на банкноти інших номіналів
Відповідно до вимог пункту 7 Розділу 1 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні, затвердженої Постановою Правління Національного банку України від 01.16.2011 р. №174 ( із змінами та доповненнями, банками здійснюється безкоштовний обмін на придатні до обігу платіжні банкноти та монети національної валюти без будь-яких обмежень банкноти і монети, що вилучаються Національним банком України з обігу, а також банкноти, прийняті від правоохоронних органів, що оброблені спеціальними хімічними реактивами під час проведення слідчо-оперативних заходів. Також банки здійснюють на вимогу клієнта обмін банкнот на монети, монет на банкноти, банкнот (монет) одних номіналів на банкноти (монети) інших номіналів. Такий обмін, якщо справжність та платіжність банкнот (монет) не викликає сумніву, банк здійснює безпосередньо під час приймання готівки.
Тобто обмін монет на банкноти, банкнот на монети здійснюється під час здійснення операцій Клієнтом.
З огляду на вищевикладене, Ощадбанк жодним чином не бажає обмежити Ваші права. Ми завжди раді бачити Вас Клієнтом нашого банку.