Мінфін - Курси валют України

Встановити

Ощад зливає номера людей?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
klone 11 червня 2022, 20:57
Ситуація наступна: я не є клієнтом цього банку (дякуючи Богу), у мене виникло запитання по валютах- на сайті інфо не знайшла- рішила звернутись в підтримку за допомогою, 1 раз я розмовляла з оператором через оф.сайт банку (ф-ція« Зателефонуй мені») де потрібно вводити номер телефону і я телефоную до оператора, і 2 раз намагалась дізнатись паралельно інфо з чат бота в Телеграм (де також потрібно було вводити свій номер телефону) і дивним чином через 2 години на мій номер телефонує(той де я вводила в Ощаді «Служба Безпеки ОщадБанку», де начебто заблоковані мої картки. Дивний збіг, не правда?(якби сказали з Привата, то я б ше подумала, що наугад сказали, бо кожен 2 має карти ПБ), але така ситуація в мене визвала кучу запитань. Звідки вони взяли номер який я залишила у вас? Чи не варто вам поміняти трошки ваш колектив, який зливає данні шахраям? А, і да, чат в ТГ у вас дно, не клієнту у вас отримати консультацію не можна. Оператор розмовляв зі мною «як зі старим знайомим». Сайт для перегляду інформації, або боти — далеко від ботів ТГ не пішли. Візьміть приклад з Приватбанку і боти, і робот, і оператори на високому рівні, клієнтоорієнтованість-супер, зручність на всі 100. У мене все!
Ощадбанк
Відповідь банку
13 червня 2022, 10:39
Доброго дня. Ощадбанк має лише три офіційні номери — 0-800-210-800, +38(044) 363-01-33 та +38(044) 247-84-18 для дзвінків із-за кордону. Всі інші номери не належать банку і закликаємо бути пильними, якщо вам телефонують з мобільного і повідомляють будь-яку інформацію стосовно банку. Звичайно, ні про які «зливи номерів» з боку банку не може бути і мови. Працівники банку несуть кримінальну, цивільно-правову та дисциплінарну відповідальність за збереження банківської таємниці.

Коментарі - 8

+
+24
OkeyDoki
OkeyDoki
11 червня 2022, 22:16
#
И заодно как бабки со счета сливаються и никто их не вернет.

Че ж ты по «плюсам» а давай по «минусам»…

Боже заказные отзывы кому они нужны сейчас?
+
0
klone
klone
11 червня 2022, 23:05
#
?? я не знаю що в кого знімають, у мене все добре з приватом, за всі роки що було- лише раз карту заблокували, але питання рішили. і взагалі до чого коментарій? я зверталась в підтримку привата і в ощад і різниця колосальна, що в ботах, що в роботах, що в самих операторах. якшо у вас не так щось з приватом- не значить шо у всіх має бути.
+
0
klone
klone
11 червня 2022, 23:08
#
«Візьміть приклад з Приватбанку» це було підказкою для ощада, аби ділились досвідами з іншими банками по обслуговуванню і тоді ощад може вилізе з дна, а не рекламою привата
+
+15
Ukrsamover
Ukrsamover
12 червня 2022, 12:40
#
Були сітуації і з Приватом. ДНІЩЕ. Перегляньте отзиви на їх сайте. А цей отзив дуже схожий на заказний.
+
0
klone
klone
12 червня 2022, 14:02
#
Якби я зрівняла ощад з моно, то б ви не говорили що відгук «заказний»?
+
0
Jokets
Jokets
13 червня 2022, 5:31
#
Сейчас бы верить чужим отзывам на сайте, а не своему опыту если таков есть
+
0
19036256
19036256
13 червня 2022, 15:03
#
Klone, а вы с какого канала общались в чат-боте Телеграмм? Там орудуют мошенники под видом Ощадбанка. Правильный чат -бот Ощада здесь telegram.me/Oschadbot, потому, что я в Телеграмм попала на мошенников, которые назвались Ощадбанком, поняла, когда они просили слишком много информации о моей карте.И посмотрите, что они мне ответили.когда я отказалась сообщать https://www.otzyvua.net/oschadbank.html#fancybox-button-gallery-3 Вы общались с мошенниками, а не с сотрудниками банка, а так громко обвиняете?.. А по поводу Привата, я тоже спорю, почитайте, сколько негатива там, у людей просто крадут деньги, и никто за это не отвечает.
+
0
klone
klone
9 липня 2022, 13:58
#
Офіційний чат бот. З оф світу взяла
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися