«Ощадбанк» не приймає паспорт у «Дії»

Відділення за адресою: Київ, вул. Шовковична, 20-А
Сьогодні, 07 грудня 2021 року, звернулася до відділення «Ощадбанку» для отримання уже виготовленої картки киянина. Мені повідомили, що для отримання потрібні паспорт та ідентифікаційний код. Паспорт у «Дії» приймати відмовилися, сказали, що потрібні «звичайні паперові» паспорт і код. Спитала, чи потрібен код, якщо в моїй ID-картці він уже зазначений. Так, потрібні ID-картка і паперова довідка про надання ідентифікаційного коду. Незважаючи на те, що усі ці документи я вже надавала для оформлення картки киянина, для її отримання знову потрібні саме «звичайні паперові»… Що б там НБУ не казав і не рекомендував щодо безпаперового документообігу, «Ощад» має власне бачення…
Ощадбанк
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. На даний момент банк працює над доопрацюванням програмних комплексів, аби проведення всіх операцій, що передбачають верифікацію клієнта, були можливими з використанням додатку «Дія». Як тільки це стане можливим, одразу проінформуємо наших клієнтів.

mlp711141
mlp711141
8 грудня 2021, 0:10
Как смарт-диссидент, я противник таких цифровых приложений как противоДiя. Я предпочитаю бумажные документы, а не документы в этом приложении. Я не отрицаю электронный документооборот, но пусть он будет в защищённых цифровых каналах коммуникаций, а не в этом дырявом шпионском приложении для дырявых шпионофонов. Я не против портала Дiя, но против одноимённого приложения. Я не против ID-паспорта, но против похищения данных, против передачи данных третьим лицам (особенно на условиях тех, кто их собирает — особенно если на упрощённых условиях, предусматривающих неограниченную передачу данных, не спрашивая у меня каждый раз, зачем их передают или продают).

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / «Ощадбанк» не приймає паспорт у «Дії»