Оформлення депозиту без моєї згоди з неможливістю скасувати депозит до закінчення його терміну
В мобільному додатку натиснула з метою інформації кнопку по депозитах, автоматично сформували депозит на 10 000 грн, без ознайомлення з умовами, без підписання угоди, крім того коли депозит був на етапі формування, в мене не було можливості його відминити, я бачу годинник, який показує час офопмлення депозиту без моєї згоди і при цьому мені не дано ніякої можливості відмінити, дізнатися деталі… Через 5 хвилин мені висвітило оформлення депозиту, звідки я дізналася суму депозиту (дякую що не на всі гроші!!!), дізналася про відсоток, а головне дізналася що до кінця терміну депозиту, я не можу його розірвати. Що за «безпрєдєл»? Чому моїми кровно заробленими коштами легко розпоряджається банк, на рахунок якого приходить моя зарплата? Це просто знущання і в певній мірі обкрадання!
7 грудня 2021, 10:49
Доброго дня! Як старий, так і новий додаток висвітлює інформацію про умови депозиту до його оформлення. Для укладання депозитного договору онлайн, необхідно натиснути кнопку «Оформити» і підтвердити відкриття депозиту кодом з смс-повідомлення або відбитком пальцю чи face ID. Відкрити депозит без підтвердження неможливо.
відправити особисте повідомлення банку
Есть большие сомнения что проблема в приложении.
1. На обеих мобильных платформах есть отдельные от приложения способы вернуться на предыдущий щаг.
2. Даже если с пунктом 1 проблемы то можно просто «убить» приложение что отменит незавершенную операцию.
Вместо этого ты сидишь и смотришь на таймер, который явно не 30 секунд.
И да — нет ни слова об общении с поддержкой банка по этому вопросу.
Вместо этого ты сидишь и смотришь на таймер, который явно не 30 секунд.
И да — нет ни слова об общении с поддержкой банка по этому вопросу.
Добрий день, ніякого смс повідомлення не було, що явно можна перевірити, я не користуюся ні відбитком пальця, ні face ID. Звернулась зразу на гарячу лінію, де порадили звернутися до менеджера сьогодні в робочі години, годину тому спілкувалась з працівницею банку, вона мені допомогти не може, інформацію по депозиту теж надати не може, бо в них ще не видно мого депозиту (хоч минуло 12 годин).
Курс валют в Ощадбанку