Більше місяця не можу отримати картку киянина.
28вересня звернулася в відділення Ощадбанку на Конева, оскільки в вересні закінчується термін дії картки киянина. Мененжер Таміла примусила мене взяти кредит, пояснюючи тим, що не може зайти в систему. Говорила, що протягом дня на кредитку прийде 2з половиною тисячі гривень, а протягом 2 неділь я отримаю повідомлення і коли прийду за карткою, то кредитну заблокують.28 жовтня, рівно через місяць, прийшло повідомлення, що на кредитну картку поступило 2,5 тисячі гривень. Коли я через 3 неділі знову звернулася в відділення, Таміла пояснила, що закривається старий рахунок і буде відкрито новий. Для прикладу, моя знайома недавно з таким питанням звернулася в відділення на Лятошинського і через 2неділі отримала нову картку. У Вас що, друга країна, чи для Вас закони неписані?! Я буду змушена скаржитись. Я нервую, у мене цукровий діабет, тиск, безсоння. Не пошкодую грошей і заплатите мені за моральну шкоду.
8 листопада 2021, 10:51
Доброго дня! Перепрошуємо за ситуацію, її вже перевіряємо. Сьогодні надамо зворотний зв'язок.
відправити особисте повідомлення банку
- BlackDog36
- 6 листопада 2021, 14:41
«Мененжер Таміла примусила мене взяти кредит, пояснюючи тим, що не може зайти в систему» — це дно. Таміло, може, вам хоч трошки соромно?
- olgachovgan22
- 9 листопада 2021, 14:56
Проблему вирішено, але залишився негативний осадок. Вибачень не дочекалась. Працівники банку поводились так, ніби це я їх образила. Буду обходити стороною відділення Ощадбанку на Конева і рекомдую всім не зв’язуватися з Ощадбанком! Бережіть своє здоров’я і нерви.
Курс валют в Ощадбанку