Банда воров

При открытии счета навязали услугу смс за 7 грн в месяц, хотя несколько раз просил сделать карту за которую е надо платить. На горячей линии внятно ничего не смогли объяснить. В отделении отвечали грубо, мол не сильно и обеднели. В общем отвратительный банк, в который почему-то государство заставляет переводить похоронные деньги. Пусть эти деньги которые они своровали пойдут им же на похороны.
Ощадбанк
Доброго дня!
За тарифними пакетами «Моя картка» (для особистого користування та виплати відсотків), «Мій рахунок» (для виплат) та «Зарплатний» послуга смс-інформування
— тарифікується, і відповідно випустити картку в цих тарифних пакетах, де би ця послуга була безкоштовною, можливість відсутня.

Смс-банкінг без комісії передбачено за карткою «Моя кредитка». За необхідності, ви можете подати заявку на відкриття картки у відділенні, вона також є безкоштовною.

Ситуацію із грубістю у відділенні обов'язково перевіримо, подібна ситуація є неприйнятною. Вдячні вам за зворотний зв'язок та просимо вибачення.

Якщо виникнуть питання або потрібна буде допомога — звертайтесь, будь ласка. Завжди раді допомогти.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку