Найгірший банк в Україні
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.05 | 11.9 |
Хочу поділитись свохм негативним досвідом співпраці з цим недо-банком.
Близько 2 років тому я відкривав рахунок в банку, яким я покористувався приблизно один рік.
За цей час я зрозумів таке:
— Будь які важливі операції не здійснюються онлайн;
— Закриття/відкриття рахунків проводяться тільки у відділенні де ви їх відкривали;
— Зміна умов тарифного плану потрібно йти знову у відділення.
Після двух років банк нарахував мені на рахунок яким я не користувався понад рік комісію в розмірі 20 грн, після чого через 15 днів нарахував на мене комісію в розмірі 180 грн, мовляв за те що я не сплатив комісію по обслуговуванню рахунку яким я не користувався.
Абсурдність ситуації полягає в тому що коли я телефонував в колл центр мені повідомили таке: «Якщо ви не користувались рахунком і не було заборгованостей, то рахунок буде автоматично закритий.» Питання як я ним не буду користуватись якщо потрібно щорічно платити комісію в розмірі 20 грн для мене залишилась загадка.
На мої прохання закрити рахунок онлайн мені повідомили, що ви це можете зробити тільки у відділенні в якому ви відкривали рахунок.
Як наслідок маємо такі висновки: Банк дере з клієнта кошти за обслуговування рахунку, навіть якщо клієнт не користувався ним, а можливість закрити його є тільки у відділенні банку, тобто якщо ви не маєте можливість з’явитись в банк то він буде нараховувати вам постійно комісію, та буде мати можливість блокувати Ваші рахунки в інших банках в майбутньому.
Не рекомендую нікому не зв’язуватись з цим банком, який не поважає своїх клієнтів!
Комісія за обслуговування неактивного рахунку списується, якщо протягом року і більше не проводилось жодного списання та/або зарахування коштів (не враховуються списання комісій, а також перекази з/на віртуальну картку та мобільні заощадження).
Комісія становить 100 грн/місяць. У випадку, коли залишок коштів на рахунку менше встановленого тарифу, комісія списується в межах залишку на рахунку («в мінус» не зараховується).