Жалоба на жлобобанк.
Modez, для оплаты коммунальных без комиссии существует «МОЯ КАРТКА», открытие и обслуживание бесплатное(но бесплатное только на год, потом комиссия 25грн. в месяц) https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/my-card
Modez, заходим на сайт Ощадбанка и читаем-«картка киянина
Багатофункціональний інструмент, який надає можливість персоніфікувати мешканця міста Києва. Використовується для отримання ним різних видів соціальної підтримки, послуг та сервісів"и дальше «що я отримаю
картку, яка підтвердить статус як жителя столиці та з якою можна:
здійснювати всі банківські операції + зарахування соціальних, пенсійних виплат та заробітної плати.
отримувати соціальні знижки для оплати товарів у магазинах, супермаркетах, аптеках.
користуватись як електронним квитком у громадському транспорті."ГДЕ ЗДЕСЬ О КОММУНАЛЬНЫХ ПЛАТЕЖАХ БЕЗ КОМИССИИ?
картку, яка підтвердить статус як жителя столиці та з якою можна:
Курс валют в Ощадбанку
Місто Київ.
проспект. Правди 96.
26 грудня 2020 року, вирішив відкрити карту киянина для сплати комунальних платижив без комісії через сайт цкс. Прийшов в банк відкрив карту дали договір.
Далі так, Адреса (прописка у мене київська, я кореневий киянин). Але так як у мене немає пільг, обслуговування 120 грн за рік. Я погодився. Мені дали договір і сказали виготовлення картки два-три тижня… Чекаю 6 тижнів відпрашуюсь знов з работе. Прихожу, а карта невипустилося требо в совбез брати довідку. Я кажу вмене не пільгова карта глаза барана молодого соплека і все. Як мені наказати винних і отримати свою карту.
Дякуємо!