Ніколи нічого нормально не працює
Уже 3 роки користуюсь не п своїй волі Ощадбанком. Користувався декількома банками таке враження що Ощадбанк найгірший в світі. На гарячій лінії оператори ніколи не можуть надати нормальну консультацію. Майже завжди додаток ощод 24 на 7, як на комп’ютері так і на мобільному, працює з помилками, постійно вони щось переналаштовують. До прикладу 18.01.2021 року телефоную повідомляю, що в черговий раз погано працює, а точніше не працює додаток Ощад 27/7, а оператор повідомляє так ми знаємо про цю проблему ще з кінця 2020 року. Це просто дурдом. Державний банк, а 18 днів не виправляють помилки в роботі.
20 січня 2021, 10:17
Доброго дня! Прикро, що у вас склалось таке враження про банк. Cпеціалісти продовжують роботу, спрямовану на усунення технічних складнощів. Перепрошуємо за незручності.
відправити особисте повідомлення банку
Скажу в защиту Ощада, видимо они сами не могут, такие технические неполадки в ощад 24/7 не устраняются быстро. Покупка оборудования и привлечение специалистов для ощада это сплошная тягомотина, -банк же государственный. Тут надо тендер делать, сами понимаете, что государство не может себе позволить потратить лишнюю копейку ну очень казенных денег
Курс валют в Ощадбанку