Шахрайство
- NINONILLA20
- 27 грудня 2020, 22:05
Ви неначе з Марсу. Усім вже давно відомо, що за вхід до Ощад24 стягується 7 грн за місяць.
DanilovVitalii, Ощад24 НЕ ПРАЦЮЄ БЕЗ СМС, нажаль в Ощадбанку ця послуга платна,і це записано в договорі, який Ви підписували.Якщо там не знайшли, почитайте тут www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe, Якщо Ви відключаєте послугу, тоді НІКОЛИ не заходьте в Ощад24.
Курс валют в Ощадбанку
Використання сервісу Ощад 24/7 передбачає автоматичне підключення до смс-інформування. Дана послуга потрібна для надсилання одноразових паролів та підтвердження операцій в системі Ощад 24/7. Інформація про обовязкове підключення смс вказана в договорі комплексного банківського обслуговування. Ознайомитися з ним можна на сторінці банку: https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards В залежності від тарифного пакету послуга смс коштує 0 обо 7 грн/місяць. На жаль, без смс ви не зможете використовувати сервіс Ощад 24/7. Відповідно, якщо послуга смс вам не потрібна ви можете її відключити по дзвінку до контакт-центру банку 0800210800, але при повторному вході в Ощад 24/7 послуга автоматично підключиться знову.