не має можливості закрити картку банку в найближчому віділенні
На роботі нам відкрили картки, привезли працівників банку і ми всі підписали заяви про приєднання, тепер вийшов строк користування карткою і зараз не працюю, але співробітники банку за тел. 0800210800 кажуть, щоб закрити рахунок потрібно їхати в те відділення де нам відкривали картку, а я навіть адреси не знаю через те, що був упевнений що можна обслуговуватись у будь-якому відділенні банку.
7 грудня 2020, 10:33
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Закриття рахунку дійно здійснюється в облуговуючому відділенні банку. Продовжуємо роботу над масштабним проетом, мета якого — доступність усіх сервісів у будь-якому відділенні банку. Ви можете перевірити адресу відділення, де було відкрито рахунок, у договорі, через роботодавця або контакт-центр за номером телефону 0-800-210-800 за наявності платіжної картки.
відправити особисте повідомлення банку
- Микола Маслєнніков
- 7 грудня 2020, 11:01
Виходить зараз мені потрібно проїхати пів України в невідоме для мене місто, щоб закрити рахунок? дякую за турботу!
- Микола Маслєнніков
- 7 грудня 2020, 11:07
Таке відчуття що всі ці незручності створенні навмисне щоб у людей залишались неприємні відчуття від користування державним банком, і вони тікали до комерційних банків!
Курс валют в Ощадбанку