Мінфін - Курси валют України

Встановити

Турбота про пенсіонерів - лише в рекламі. По факту треба їхати через усе місто по червоній зоні карантину за новою пенсійною карткою.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
annakuts 5 листопада 2020, 22:29
Добрий вечір. Питання щодо отримання пенсійної картки. Моїй бабусі 82 роки. Вона є Вашим клієнтом, бо має пенсійну картку. Кожного року восени Ваш банк видає їй нову пенсійну картку. До 2015 року вона проживала за старою адресою. Отримувала картку у відділенні, найближчому до цієї адреси.
З 2015 року вона переїхала до іншого району міста і тепер мешкає за новою адресою. У минулі роки по телефону на гарячій лінії ми з бабусею змінювали відділення, на яке ваш банк доставляв нову картку, на найближче до нової адреси місця проживання.
Цього року чомусь у вашого банку з цим виникають труднощі: телефонували на гарячу лінію, проходили ідентифікацію, потім питання було передано іншому менеджеру, він зателефонував і заново почав проводити ідентифікацію. ПИТАННЯ НЕ ВИРІШЕНО вже протягом кількох днів. Аби отримати картку, через неспроможність ваших «менеджерів» бабусю доведеться везти через усе місто до старого відділення в період епідемії, при тому, що вона вже 5 років майже не виходить з будинку і є в зоні ризику!!!
Тож МАЄМО ДО ВАС НАСТУПНІ ПИТАННЯ:
1. Для початку, чому до сих пір, маючи інформацію про зміну адреси місця проживання (офіційної, з 2015 року!!!), ваш банк продовжує надсилати пенсійну картку на старе відділення, до якого пенсіонерці доведеться їхати через усе місто?!
2. Чи є можливість доставки пенсійної картки адресно додому пенсіонеру за умови дотримання курьєром усіх протиепідемічних заходів?
3. Посада, прізвище, імя, по-батькові відповідальної особи з питання актуальності адрес, на які доставляються пенсійні картки в місті Харкові. Чи взагалі передбачено, що пенсіонери можуть змінювати місце проживання??
4. Що саме змінилось у нормативно-правовій базі відносин між вашим банком та клієнтами, внаслідок чого цього року вперше не вдається змінити відділення доставки пенсійної картки?
ВИМАГАЄМО НЕГАЙНО ВИРІШИТИ СИТУАЦІЮ, що склалася, якщо не бажаєте отримати репутаційні втрати і стати дуже відомими як банк, внаслідок некомпетентності працівників якого пенсіонери вимушені мандрувати містом. І який 5 років ніяк не може обробити інформацію про те, що людина бажає отримувати картку в іншому відділенні. До речі, в Харкові червона зона карантину!!!
Ощадбанк
Відповідь банку
6 листопада 2020, 11:00
Доброго дня! Картка доставляється автоматично до того відділення, де було відкрито рахунок. В майбутньому, щоб не змінювати точку доставки картки, рекомендуємо закрити рахунок у відділенні, в якому незручно обслуговуватись та відкрити новий пенсійний рахунок. Хотіли б також зазначити, що отримати нову пенсійну картку (якщо це не електронне пенсійне посвідчення), закрити або відкрити рахунок може також довірена особа.
Змінити точку доставки картки в телефонному режимі можливо, як і раніше. Виходячи з вашого звернення допускаємо, що проблема виникла на етапі проходження ідентифікації. Рекомендуємо звернутись до контакт-центру повторно за номером телефону 0-800-210-800 для перевірки інформації з фінансового номеру телефону. На сайті банку можна залишити запит на послугу зворотнього дзвінка: https://www.oschadbank.ua/ua/callback

Коментарі - 1

+
0
ElenaIvanova17
ElenaIvanova17
7 листопада 2020, 9:48
#
Если бабушка 5 лет не выходит с дома, пригласите нотариуса, оформите доверенность и с ней едьте в банк или переведите пенсию на почту, чтобы приносили домой.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Турбота про пенсіонерів - лише в рекламі. По факту треба їхати через усе місто по червоній зоні карантину за новою пенсійною карткою.