ЗВЕРНЕННЯ
Допоможіть нам! Ми працівники Ощадбанку в Львівській області. У нас зарплата 2000 гривень, а в декого і цього немає. Але не дивлячись на це нас заставляють скуповувати казанчейські зобовязання, які коштують 500 дол. США. Дзвонять з Львівського управління Ощадбанку кажного дня нашій завідуючій з погрозами та вимагають, що якщо працівники банку не візьмуть казначейські зобовязання, то її звільнять з посади, а тому вона ходить і нас заставляє брати кридити і купувати казначейські зобовязання. Зразу сказали по одному, а тепер вже по 4 і більше казначейські зобовязання на людину вимагають. Нам примусово оформляють кридити, яких ми не хочемо, тому, що ми і так у кредитах і на такій зарплаті, ледь виживаєм. Кожного день ми чуємо слова, що якщо не купляєте казначейські зобовязання пишіть заяву на звільнення. Ми чесно працюємо у банку багато років і дальше хочемо працювати, але нам не дають.Треба переглянути зарплати керівників Львівського управління Ощадбанку у яких великі зарплати і наші простих людей. Ми не маємо за, що дітей вчити, а вони вимагають у нас брати кридити, тобто роблять все щоб загнати людей в глухий кут, це ніби якась акція спрямована на знищення українського народу! Якщо ситуація найближчим часом не зміниться ми будемо скаржитись в генеральну прокуратуру, СБУ та призеденту, а також розповімо про дану ситуацію у ЗМІ, може після того як дана інформація пролунає у вечірніх новинах на телебаченні хтось таки і згадає про простих людей з банку!
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 10.85 | 11.75 |