Курс валют в Ощадбанку
Лишили пенсии?
В конечном итоге я имею реальные шансы медленно умирать от голода без лекарств, эл/энергии, воды, газа…
Проблема
Как ощадбанк ворует деньги,нарушает законы Украины и здравый смысл.
Не приходить СМС-підтвердження від Ощад24 для відновлення даних (логін, пароль)
Ощадбанк не закрывают договор при погашеном кредите
Информация
Відмова касира щодо обміну монет 1-2 коп.
Сперечатись не стала, касир краще знає.
За інформацією Національного банку України монети вилучені з обігу, але банки виконують їх обмін до 30 вересня 2020 року.
Пропоную покращити обізнаність касирів щодо доступності обміну монет, які вийшли з обігу, для пересічних українців.
Затягують з видачею картки киянина
Коли відкрилось метро після карантину при проході через турнікет метро — пише картка (киянина) не дійсна.
Звернувся в Ощадбанк де отримував картку, перевірили — картка діє — термін дії картки був продовжений до 1 липня в зв'язку з карантином — відіслали в сервісний центр метрополітену.
В сервісному центрі сказали, що картками виданими Ощадбанком не займаються — відіслали на гарячу лінію ГІОЦ (044 3665555).ГІОЦ перевірив за номером на звороті картки — транспортний додаток на картці не діє — відіслали знову в ОЩАДБАНК.
Ощадбанк пообіцяв оформити і видати нову картку киянина не швидше ніж через місяць — при цьому нав'язали відкриття особистого рахунку в Ощадбанку, який мені не потрібен.
Та сама історія у моєї дружини (теж пенсіонерки) — ми отримували картки киянина в один той самий термін — вже кілька разів ходить на прийом до менеджера ОЩАДБАНКУ — РЕЗУЛЬТАТ НУЛЬОВИЙ.
Виходить що пільга пенсіонерам на проїзд в громадському транспорті протягом більше місяця діяти не буде?
Надіюсь отримати відповідь на свій запит.
Разговор с оператором
Сегодня общался с Полиной Сергеевной (оператор колл центра), спасибо ей за помощь и выдержку. Прошу прощения если в начале был с ней немного резок.
Скарга
Про плохую работу банка
Ужасное обслуживание!!
необходимо было выпустить соц. карту
предложили Приват либо Ощад.
решила узнать, как обстоят дела с обслуживанием в Ощаде
пришла в 11:00 в отделение
у оператора сидел человек, и впереди меня была женщина.
второй оператор занималась своими делами.
спустя 1 час и 20 минут меня просят подойти после обеда!!!
я в положении, просидела в вашем отделении больше часа, чтобы меня попросили ещё часок погулять?
научите ваших сотрудников быстрее работать!
очень жалею, что зашла в Ощад, а не сразу отправилась в Приват!
ленивцы из мультфильма Зверополис это ваше олицетворение!!!
халатное отношение
Проблемы
Самый ужасный банк в мире. Люди,бегите с этого АДА
CМС сообщения
За это время с карточки списано 1874.56 грн и только на сумму 628.84 есть сообщение (в Вайбер). Где остальные СМС? Хотела отключиться от этой услуги, но банк сообщает, что «В целях безопасности СМС-банкинг… не может быть отключено» КАКАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ? ДЕНЬГИ СПИСЫВАЮТСЯ БЕЗ СООБЩЕНИЙ!!!
Большая комиссия
Комісія ощад банку