Зранку зіпсований настрій!

Звичайно, все можна списати на карантин і загальну нервозність, але — я вважаю, що приниження і обзивання клієнтів, тим більше завідуючим відділенням — це не допустимо!
Зайняла чергу у відділення о восьмій ранку, була вже другою. Запустили тільки о 9-30, бо заходили якісь «ліві» клієнти. Не буду скаржитись, що довго обслуговували, бо зависла система — це звичне явище у нашому відділенні, чи то мені так везе. До речі — всі працівники, крім завідувачки працюють чудово — дуже ввічливі і професійні.
Про головне — коли я вже почала через пів-години чекання ( прошу зауважити, що відпросилась з роботи на годинку, думаючи, що отримати нову карту, замість тої, де збіг термін користування буде швидко ) наполягати на тому, аби мене нарешті відпустили — вибігла якась жінка, без маски і без бейджика і почала на мене кричати і ображати — говорячи — що ви тут влаштували істерику, може сплутали куди ви прийшли — типа не у психлікарню! Я на це промовчала, але коли вона потім почала кричати на літню жінку, казати, що вона глуха і заборонила обслуговувати її — це вже не могло пройти повз мене! Коли я почала питати, як її звуть — вона не хотіла відповідати, а потім з призирством сказала — ну, Саенко Олена, той що!?
Прошу винести їй моральну і матеріальну догану за таку невідповідну поведінку!
Ощадбанк
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень до якого відділення ви звертались, ваше ПІБ та контактній номер телефону. Ситуацію перевіримо.

StarFighter27
StarFighter27
28 травня 2020, 20:32
Это той бабе надо срочно в псих лечебницу. И как можно скорее. Добавлю от себя, такие управляющие не стесняются в выражениях, не то что с клиентами, но и со своими сотрудниками
19036256
19036256
30 травня 2020, 17:42
Navrmavr,Вы клиент Ощадбанка,карта есть?Почему бы Вам ,не отпрашиваясь с работы,не заходя в банк,обслуживаться дома,через интернет в Ощад24?Я пенсионерка оплачиваю всё дома,и не хожу там,где просят с каждого угла -«не ходите,сидите дома,оплачивайте онлайн».Я понимаю пожилые не умеют,поэтому вынуждены идти и рисковать.А других НЕ ПОНИМАЮ.Заходила в Приват банк,в кассе тоже был первый вопрос-«Вы наш клиент?»
Jackie
Jackie
10 червня 2020, 22:38
А Вы вообще внимательно прочитали жалобу?
Человеку нужно было получить НОВУЮ КАРТУ взамен той, срок которой истек! К чему тут Ваш снисходительный и «умный» комментарий, полный пассивной агрессии?

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку