Берут деньги За пользование кредитной картой
Погасил полностью долг на кредитной карте, кредитный лимит — 5000грн. Положил на счет даже больше чем полагается (5027грн.). Спустя 5 дней приходит Смс о том что я должен погасить еще 25 грн… Обратился к оператору, мне начали рассказывать о комиссии за пользование кредитной картой. Что это вообще такое? Первый раз об этом слышу и почему банк не предупреждает об этом заранее???
25 травня 2020, 13:49
Добрый день! Со всеми тарифами клиент может ознакомится как в отделении банка, перед подписанием договора, так и на нашем сайте: https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe
відправити особисте повідомлення банку
- Yurij201033
- 24 травня 2020, 16:44
Так, прийшло смс від банку з пропозицією 62 дні користуватися безвітсотковою кредитною лінією.Повівся. Зняв 2000 21.05 , 1% та 5 грн ( 25 грн). 22.05 прийшло смс про зняття банком ще 68грн. На «горячей линии» , через 20 хв чекання, якєсь пихате мурло мені повідомило, що 62 грн то % за зняття коштів, які банк забирає у будь якому випадку (навіть при внесенні коштів у той ж день), а 6 грн 18 коп то є зняття оплати за користування кредитом за 2 дн, тому що 23.05 в банку «білінговий період» і вони знімають кошти з карток. Задане питання де можно бачити ті тарифи ( де є 62 дня, без відсотків) представник банку повідомив, що то є на сайті десь внизу, якщо є бажання то знайдете. Тож знаю, що ощад недобанк за останні роки розвалили, але повівся на рекламу. Завтра погашу кредит та розріжу картку.
При отриманні картки вам повинні були розказати основні тарифи. Безвідсотково можна користуватись карткою, якщо не знімати готівку, а розраховуватись карткою в магазинах через пос-термінал. Якщо зняли готівку, оплачуєте і комісію за зняття і відсоток за користування.
- Yurij201033
- 25 травня 2020, 19:42
Колись так було в Ощадбанку. Зараз - ні, від виразу - взагалі. Банк змінився у гіршу сторону в останні роки. Тепер про %. А не має у «Тарифах на обслуговування..», безвідсоткового користування у т.ч через безготівкові оплати через пос термінал. Така послуга є в Привату, тут як не копіювали, а того не знайшов. І проблема не стільки у відсотках, скільки у зверхньому відношенні. І 20 хв чекання ( моржно тестувати), і є сайт... там якщо є бажання...дивіться. І...2.99%,може бути у банку-одноденки. Але не чув такого, як 10% от суми (60 грн+6 грн) платежу за користування кредитом на другий день від зняття коштів, як плата за несвоєчасне погашення відсотків по кредиту ( 2.99%). Морок. Нова картка. Отримана тиждень як. На ній 10к кредитної лінії. Які несвоєчасні погашення ? Тому кредит погашен, банк посилаю в ж.
Курс валют в Ощадбанку