Мінфін - Курси валют України

Встановити

Берут деньги За пользование кредитной картой

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Lokat 23 травня 2020, 19:32
Погасил полностью долг на кредитной карте, кредитный лимит — 5000грн. Положил на счет даже больше чем полагается (5027грн.). Спустя 5 дней приходит Смс о том что я должен погасить еще 25 грн… Обратился к оператору, мне начали рассказывать о комиссии за пользование кредитной картой. Что это вообще такое? Первый раз об этом слышу и почему банк не предупреждает об этом заранее???
Ощадбанк
Відповідь банку
25 травня 2020, 13:49
Добрый день! Со всеми тарифами клиент может ознакомится как в отделении банка, перед подписанием договора, так и на нашем сайте: https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe

Коментарі - 3

+
0
Yurij201033
Yurij201033
24 травня 2020, 16:44
#
Так, прийшло смс від банку з пропозицією 62 дні користуватися безвітсотковою кредитною лінією.Повівся. Зняв 2000   21.05 , 1% та 5 грн   ( 25 грн). 22.05 прийшло смс про зняття банком ще 68грн. На «горячей линии» , через 20 хв чекання, якєсь пихате мурло мені повідомило, що 62 грн то % за зняття коштів, які банк забирає у будь якому випадку (навіть при внесенні коштів у той ж день), а 6 грн 18 коп то є  зняття оплати за користування кредитом за 2 дн, тому що 23.05 в банку «білінговий період» і вони знімають кошти з карток. Задане питання де можно бачити ті тарифи ( де є 62 дня, без відсотків) представник банку повідомив, що то є на сайті десь внизу, якщо є бажання то знайдете.  Тож знаю, що ощад недобанк за останні роки розвалили, але повівся на рекламу. Завтра погашу кредит та розріжу картку.
+
0
Dromk
Dromk
24 травня 2020, 17:58
#
При отриманні картки вам повинні були розказати основні тарифи. Безвідсотково можна користуватись карткою, якщо не знімати готівку, а розраховуватись карткою в магазинах через пос-термінал. Якщо зняли готівку, оплачуєте і комісію за зняття і відсоток за користування.
+
0
Yurij201033
Yurij201033
25 травня 2020, 19:42
#
Колись так було в Ощадбанку. Зараз - ні, від виразу - взагалі. Банк змінився у гіршу сторону в останні роки. Тепер про %. А не має у «Тарифах на обслуговування..», безвідсоткового користування у т.ч через безготівкові оплати через пос термінал. Така послуга є в Привату, тут як не копіювали, а того не знайшов. І проблема не стільки у відсотках, скільки у зверхньому відношенні. І 20 хв чекання ( моржно тестувати), і є сайт... там  якщо є бажання...дивіться. І...2.99%,може бути у банку-одноденки. Але не чув такого, як 10% от суми (60 грн+6 грн) платежу за користування кредитом на другий день від зняття коштів, як плата за несвоєчасне погашення відсотків по кредиту ( 2.99%). Морок. Нова картка. Отримана тиждень як. На ній 10к кредитної лінії. Які несвоєчасні погашення ? Тому кредит погашен, банк посилаю в ж.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Берут деньги За пользование кредитной картой