Мінфін - Курси валют України

Консультант примусив оплатити страховку

sofia2411 19 травня 2020, 17:23
Добрий день, шановні керуючі Ощадбаном! Сьогодні прийшла відкрити соціальну картку для виплат. Консультант банку до якого я звернулась сказала, що потрібно оплатити 150 гривень страхування. Я відповіла, що мені страхування не потрібно і зайвих коштів в мене не має, так як опинилася без роботи. На що отримала віповідь:«Что я должна оплатить её за вас?» Консультант не запропонував! наголошую, а так і сказав якщо не хочете платити ідіть до іншого банку. Але мені сказали у центрі зайнятості, що відкрити рахунок саме у Ощадбанку.
Наскільки я розумію страхування потрібно бути Добровільним!!! А у моєму випадку вийшло примусово добровільним!!! ЧОМУ ТАК???!!!
Ощадбанк
20 травня 2020, 13:54
Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам до приватних повідомлень ваше ПІБ, контактний номер телефону та до якого відділення ви звертались. Ситуацію перевіримо.

NZ NZ
NZ NZ
19 травня 2020, 18:27
Ідіть в приват чи аваль там ще перераховують соціальну допомогу .запитайте в центрі зайнятості де ще можна відкрити рахунок
OkeyDoki
OkeyDoki
19 травня 2020, 19:49
Это еще она не знает как во время открытие карты в привате сколько всего будут предлагать(навязывать)
yanv10
yanv10
19 травня 2020, 20:14
Звоните в присутсвии консультанта на горячую линию, иногда это срабатывает.
aboyko27
aboyko27
20 травня 2020, 11:39
Добрый день.
Идите к управляющему, звоните на горячую линию, пишите официальную жалобу, - банк не прав. А хамов, которые явно получают откат от страховой, которая не имеет никакого отношения к банку, надо ставить на место!
Anon2019
Anon2019
20 травня 2020, 14:08
«Идите к управляющему,звоните на горячую линию». Вы не имеете ни малейшего представления о работе банковской системы. Вы думаете консультант на отделении что то имеет от страховой компании. Глубоко заблуждаетесь. Планы по страховкам утверждаются на уровне Главного Управления. А работники отделения ,вместе с управляющим обязаны их выполнять,что бы получать зарплату.  Банк хоть и государственный ,но з/п сотрудникам государство не платит.

mary27
mary27
21 травня 2020, 23:13
Не з/п, а премию, за продажу доп.услуг.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Консультант примусив оплатити страховку