Мінфін - Курси валют України

Встановити

Незаконно списали комісію у розмірі 1% від зарахованої на рахунок суми коштів одноразової грошової допомоги

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Andreypolice 7 травня 2020, 22:18
Відділення за адресою: Одеса, пр-т Добровольського, 77-А
Я, Левченко А.І. є інвалідом війни 2-ої групи, пенсіонером Національної поліції України. Травми, від яких настала інвалідність отримав при рятуванні малолітніх дітей під час пожежи, за що був нагороджений державною нагородою- медаллю «За врятоване життя»(Указ Президента України № 326/2016 від 03.08.2016р.). З метою отримання пенсії мною було відкрито картковий рахунок в відділенні АТ «Ощадбанку» № 10015/0574, який розташовано в м. Одесі по вул. Добровольського, 77-А. 29 квітня 2020 року мені на картковий рахунок була від Національної поліції України перерахована одноразова грошова допомога(страховка). Банківською установою АТ «Ощадбанк» незаконно списано комісія у розмірі 1% від зарахованої на мій рахунок суми коштів одноразової грошової допомоги — 6306 грн. В відділенні АТ «Ощадбанку» № 10015/0574, який розташовано в м. Одесі по вул. Добровольського, 77-А заступниця керуючого Демідовська Ганна Борисівна зі мною погодилась, що комісія в розмірі 1% списана незаконно, та порекомендувала звернутися до Національного банку України чи до голови правління АТ «Ощадбанку», так як одноразова грошова допомога є державною виплатою та відповідно до тарифів банку передбачені виключення при сплаті комісії за зарахування безготівкових коштів і пояснила, що не вони списують комісію а центральний офіс АТ «Ощадбанку». Прошу повернути на мій картковий рахунок списану комісію в розмірі 6306 грн. від зарахованої на мій рахунок суми безготівкових коштів державної одноразової грошової допомоги.
Ощадбанк
Відповідь банку
12 травня 2020, 14:07
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності.Ситуацію перевіримо та з вами зв'яжемось.

Коментарі - 3

+
+15
vadymbanker
vadymbanker
7 травня 2020, 22:21
#
Это Вам ₴630600 помощи прислали?
+
0
Leon1978
Leon1978
8 травня 2020, 9:51
#
Да стучатся вам придется долго! Так как председатель правление ни чего не слышит и в принципе не понимает как этот банк работает! Но тырить день с этого банка через страховых компаний и выписывать много миллионные премии мы умеем!
+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
8 травня 2020, 15:07
#
Ну тут нужно понимать что такое комисия а что такое тимчасово заблоковані кошти. Да во время того как на карту ощада переводять деньги то 1 процент забираеться системой и в течении 3-7 дней возвращаеться на счет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Незаконно списали комісію у розмірі 1% від зарахованої на рахунок суми коштів одноразової грошової допомоги