Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахраї з картками Prepaid Ощадбанку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Valkovych 23 квітня 2020, 23:07
Не можу зрозуміти для чого продавати в банку пріпейд картки через які ідеально, безслідно проводити шахрайські операції.
Оплатила на карту товар 500 грн. 4306 5300 8085 3442 Ivanna Chorna І на цьому історія закінчилась. Кібергполіція тимчасово не працює, як повернути гроші? Хто заблокує карту? Чи є в банку фін.мон? Сторінка на якій працюють шахраї надалі функціонує… Ощадбанк діє…
Ощадбанк
Відповідь банку
24 квітня 2020, 12:34
Доброго дня! Повідомити про шахрайство ви можете звернувшись на гарячу лінію Ощадбанку 0800-210--800 та до кібер поліцйії.

Коментарі - 5

+
+25
BarDuck
BarDuck
24 квітня 2020, 10:37
#
Когда вы уже поймете, что банки не блокируют карты по вашему желанию. Читайте закон Украины. Банк не имеет права блокировать карту, идите в полицию и там пред'являйте. Полиция подает запрос в банк на клиента и тогда банк сотрудничает. Найти крайнего очень легко, думать головой очень сложно.
+
0
Valkovych
Valkovych
24 квітня 2020, 15:06
#
Якщо Ви неправильно розумієте, не потрібно коментувати . Йде мова про те, що кібергполіція в яку можна звернутись, станом на сьогодні не працює ( звернутись можна лише у звичайне відділення поліції) для того, щоб зафіксувати  шахрайство. Тому і питання «Хто заблокує картку ?» без поліції... питання риторичне..А коментар і обурення щодо того, що тип карти з яким в даною випадку здійснюється вид шахрайство - пріпейд , наперед оплачена картка, яку можна прийти в банк і купити без документів, без заведення  клієнта в базу. ( звісно стоять ліміти,  але це другорядна справа). Контроль та облік таких карток ніхто не веде, вичислити власника нереально  і навіть поліція тут не допоможе.  Крайнього ніхто не шукає, хотілось б щоб даний Банк зробив порядок з даним типом картки.
+
0
19036256
19036256
25 квітня 2020, 15:28
#
Ответ один,только Вашу карту банк может блокировать,но чужую,которую Вы считаете мошеннической, банк не имеет права блокировать,по щучьему веленью,по Вашему хотенью.И что значит купили карту без документов?Вы пишете имя и фамилию мошенницы,значит информация известная? Ivanna Chorna кто это?
+
0
Valkovych
Valkovych
27 квітня 2020, 22:53
#
Я чудово розумію процес блокування платіжних карток в Україні, не потрібно мені про це повторювати! Я бачу Ви зовсім не знайомі з даним видом картки. Пояснюю: приходиш в касу ощаду і купляєш за встановлену ціну. Prepaid картка – це миттєва неіменна картка для розрахунків, яка має переваги звичайної банківської картки.
Для використання Prepaid картки не потрібно відкривати рахунок та надавати документи.
Prepaid карткою можна користуватися одразу після її активації.
Для активації Prepaid картки потрібен лише номер мобільного українського оператора зв'язку. І вказувати ім'я можна будь-яке... 
Перед тим, як розказувати мені, самі ознайомтесь!!!що і хто може...
Пост про те, щоб якраз обліковувати ці картки по паспорту не заводячи клієнта в базу! щоб був контроль. Навіть банк не знає чиї це картки , тоді про що дальше говорити. https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/mitteva
+
0
19036256
19036256
28 квітня 2020, 12:07
#
Откуда известно имя мошенника? Вы здесь не давно, а я на отзывах давно.И читала возмущения некоторых клиентов, когда же Ощадбанк начнёт выдавать эти карты? И такие-сякие, давайте уже мне эту карту.Ваше заявление звучит,«как выключите мне солнце.»в других банках эти карты не такие? Какие возмущения Вы обращаете к Ощаду? https://privatbank.ua/platezhnie-karty/prepaid-card Нужно на высшем уровне требовать во всей банковской системе изменения.На каждом углу Ощадбанк советует не оплачивать наперёд не известно кому, Вы хотели с экономить, не платить наложкой, с экономили? Даже по ТВ писали о мошенниках, которые маски продавали за 500грн.Вы на таких попали?..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися