Насилие от ощадбанка
- 20 квітня 2020, 10:22
Проблема не решена банком. Случайно нажала
Ваша заявка снова в статусе «Открыта».
Рекомендуем нажимать на зеленую опцию «Проблема решена» только, когда будете уверенны в решении вашего вопроса по заявке.
- 20 квітня 2020, 10:56
Нет. Она «решена»! Исправьте пожалуйста.спасибо
- 20 квітня 2020, 10:56
Глюк какой то.
У заявки сейчас статус «открыта».
- 20 квітня 2020, 19:32
Я хоть и обратилась в антикорупционное бюро но мне все таки хотелось бы переговорить и с представителем банка. Хоть у заявки и стоит статус открыта пож. Уберите « решено банком» .я больше не буду заходить а то какой то глюк происходит. Заранее спасибо. И четыре звездочки ощаду уберите. Я больше в нем свой счет никогда не открою. Слишком рискованно.
- 21 квітня 2020, 14:24
Работник ощада не позвонил.деньги ощад со счета украл.
Курс валют в Ощадбанку
Років 5 тому я взяла кредит в ощадбанку, проценти за яким постійно сплачувала і мені два роки тому банком було рішено збільшити суму кредиту та перевести кредит з пенсійної на кредитну карту. Проценти я також всі сплачувала, але мені повідомили, коли пенсійний рахунок вже було заблоковано, що я маю прострочення платежу три місяці.
При перевірці кредитної карти банкомат ощада «з'їв» кредитну карту. Договору кредиту мені не налали взагалі. В оща 24/7 картковий рахунок віднесений до старих карток і я не можу знати навіть номер кредитної карти.
Повідомили в телефонному режімі що згідно договору кредиту банк має право зняти з пенсійної карти всю сумму платежу. По моїх підрахунках і згідно останнього повідомлення ощадбота в мене було приблизно 1300 гривень заборгованості в березні 2020. А мені на платіж зявлена сума більша за пенсію 2900 грн.
1990 гривень я зняти не можу. 21 квітня має прийти карантинна тисяча, яку, як я зрозуміла вони також заберуть.
Зараз в державі карантин. Село відрізане від транспортного сполучення. Я і мій син не можемо за настання таких умов отримувати будь яку зарплатню оскільки добратися на роботу неможливо
Я отримую соціальну пенсію по втраті піклувальника, 2000 грн., мій син ще не має 18 років і ми залишаємось без засобу для існування.
Гаряча линия от банка просто або не відповідає — дозвонитися нереально. Тільки«гопак» грає. Можна тільки через ощадбот, але, прямо скажем фахівці банківської справи відсутні — говорити нема з ким. Мені, працівниками лінії, було повідомлено, що в суботу банк в тисмениці працює. Мій син на велосипеді зробив 20 км щоби добратися, але відділення не працювало. Ганьба ощадбанку! Застерігаю вас, люди, не беріть кредити в ощадбанку!